genital sigil icin dr tavsiyeleriniz

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
36
Hamileyim ve genital sigil cikti...yakilmasi gerekiomus ama arastirdim ilacla da tedavi oluyo yazmislar bikac yerde.. tedavi olan yada yaktiran oldumu aciyomu??? Bilmiodm ciktigini noldugunu da bilmiodum cok telaslandim... ve istanbul anadolu yakasindayim. Bana egerki yaktiran olduysa doktor tavsiye edermisiniz lutfen ve mumkunse ucret bilgisi...

Oncelikle geçmiş olsun sorununuz umarım devam etmiyordur ben tecrübelerimi paylasmak istedim. 250 lira 4 seanslik kriyoterapi (dondurma) işlemi uygulandı. Ardından aldara krem verildi. Ama geçmedi . Ben de doktorumun da onayıyla immuneks ilaç kullandım bağışıklık sistemi güçlendirmesi için ve fazlaca stres yaptığım için passiflora sakinlestirici şurup aldım. Kısa sürede bitti çok şükür. Passiflora yi hamileler de kullanabilir denmisti tavsiye ederim tamamen bitkisel bir surup

Malesef devam ediyo iki defa yaktirdim ama daha da yaktirmicam...

Aynı sorun bende de var uç kere dondurdum krem kullandım devlet hastanesinde ücret vermedim doğumdan sonra gidicem smear testi olucam sende doktoruna sor bu testi hamilelik dolayısıyla bağışıklık sistemimiz çok zayıf ve çıkıyorlar bağışıklığıni güçlendiren şeyler yemeye calis streste etkiliyor
Geçmiş olsun

Cok arastirdim ve en son biyer bana dediki mudahle ettirme belki sadece hamilelik surecinde cikar sonra kaybolur direnc dusuyo cnku... Suan burdan allah razi olsun bi arkadas sirke pansumani onerdi onu yapiyom ama mudahale ettirmicem dogumdan sonra bakalm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…