• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital mantar enfeksiyonuna ne iyi gelir?

zeynep776

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
103
19
13
20
Aile hekimine genital ağrı, kaşıntı vajinada şişlik doluluk hissi hafifte yanma belirtisiyle gittim. İdrar tahlili yapti kan istemedi idrarda BACT 4 çıktı biraz enfeksiyonun var dedi ve tek kullanimlik antibiyotik verip piyeloseptyl ilacini verdi ve travazol krem. Kremi kullanmadim. Antibiyotik etki etmedi sikayetlerim dinmesi diğer hapıda 3 gündür alıyorum ama bi duzelme yok daha cok mantar gibi hissediyorum çünkü camasirimda beyaz küçük döküntüler var ne yapmaliyim mantarsa neden antifungal antibiyotik yazmadı ki. Randevuda bulamıyorum kadın doğuma. Ona gidersemde kültür için alttan muayene eder mi beni bakireyim. Bildiginiz dogal cozumler varsa lütfen yardim edin 🥺

Mantarsa antibiyotik daha kötü yapar idrarda yanma var mı birde köy yoğurt ya bi evde kendi yaptığınız yoğurdu bol bol ye kefir iç iç çamaşırı yatarken giyme ama bunlar geçeci şeyler mutlaka doktora git

Aile hekimine genital ağrı, kaşıntı vajinada şişlik doluluk hissi hafifte yanma belirtisiyle gittim. İdrar tahlili yapti kan istemedi idrarda BACT 4 çıktı biraz enfeksiyonun var dedi ve tek kullanimlik antibiyotik verip piyeloseptyl ilacini verdi ve travazol krem. Kremi kullanmadim. Antibiyotik etki etmedi sikayetlerim dinmesi diğer hapıda 3 gündür alıyorum ama bi duzelme yok daha cok mantar gibi hissediyorum çünkü camasirimda beyaz küçük döküntüler var ne yapmaliyim mantarsa neden antifungal antibiyotik yazmadı ki. Randevuda bulamıyorum kadın doğuma. Ona gidersemde kültür için alttan muayene eder mi beni bakireyim. Bildiginiz dogal cozumler varsa lütfen yardim edin 🥺
Peynirimsi bir akıntı ise muhtemelen enfeksiyondur hele kaşıntı yanma da var diyorsunuz. Ben bunları yaşadım ve gynomax fitil ile hepsi geçti üç günde, ne kaşıntı kaldı ne akıntı ne yanma. Ama doğal yolla geçsin derseniz de sirkeli su yapıp taharet gibi kullanabilirsiniz. Antibiyotik bir ise yaramıyor kendimden biliyorum

Back