• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital lazerin sakıncası varmı ?

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
358
Arkadaşlar merhaba ben bu akşam lazer için bir polikiliniğe kayıt yaptırdım..Koltuk altı ve genitali alexandrite lazer yöntemi ile alıcaklar.Yalnız arkadaşım aklımı karıştırdı kısır yapıyormuş felan dedi saçma geldi ama içime de bişi düştü.yaptıraların fikrini alabilirmiyim ve ne gibi etkileri dokundu olumlu olumsuz..:44:

plastik cerrah kontrolünde bir yere başladım doktorum sakıncasının olmadığı yönünde beni ikna etti şimdilik çok memnunum bence bu soruları doktorunuzla paylaşın derim bu arada kolaltı bikini birlikte sadece hafta sonları 55 tl hafta içi 150 tl kullanılan lazer alexandrıte ve 100 watt çıkış gücü olanıymış

ya korktum bende bianda ben 900 e yaptırıyorum 6 seans poliklinikte olcak zaten 100 watt ii mi yanii

900 e hangi bölge yapılıyor? cihazın modeli ne? ben bayadır araştırıyorum ve cihazlar hakkında bilgi sahibi olmaya başladım,mesela tüm vücut bitene kadar kampanyalarında kullanılan cihazlar gerçek lazer değil fotoepilasyon ve kalıcılığı yok ,nd/yag ve alexandrıte cihazlar bu konuda en iyileri sanırım burada önemli olansa cihazların çıkış enerjileri ve gücü nd/yag için 130 watt ve alex için 100watt olması çok önemliymişl,siz söyleyince gittiğim kliniğin sitesinden baktım cihaz epicare lpx 100 watt modeli aynı cihazın lp modeli 65 watt yine candela gentle max ve apogee 5500 modeller var piyasada onlarda 65 watt açıkçası doktorları beni ikna etti üstelik fiyatlarda çok cazip geldi bana

aynı yerde yarım kol 90 ,yarım bacak 150 kolaltı bikini birlikte hafta sonları 55 ve toplamda tedavi 8 seansı geçerse ücretsiz devam edilebiliyor ancak doktor bana 6 seansta genelde tedavi %70 sonuçlanıyor sadece yumurtalık kisti olan yada hormonal problemli hastalarda uzayabiliyor demişti...

alexandrite nin an son yöntemiymiş onla yapcaklar benim pek bilgim yok pek cihazlar hakkında.Kol altı ve bikini bölgesi kuyruk sokumuna kadar 900 tl toplam.ama dermatolog yapacağı için tercih ettim yani titizler o çok önmli..:74:

biraz pahalı bence ,istanbul olduğu için sanırım,benim gittiğim yerde maximum 8 seans ücretlendiriliyor dolayısı ile toplam 440 tl fiyatı geçmeyecek.Buradada plastik cerrah ve medikal estetik hekim var güvenilir yani

ben de başka bir soru sorayım, işlem uygulanırken kaç kişi oluyor başınızda? doktor mu uyguluyor? yoksa eğitimini almış kişiler mi? bayanlara uygulayanlar bayan mı oluyor? erkek olan da oluyor mu?:26:

ne kadar doğrudur bilmem ama ışınla yaktıkları için lazer yapanlarda kemoterapi etkili olmuyor demişti birisi

zamanı tam hatırlayamıyorum ama 2 sene falan olmuştur genitale 2 seans lazer epilasyon yaptırmıştım şu an ise hamileyim demek ki buna bir etkisi olmamış:) ama doğumdan önce de 1 seans yaptırmak istedim doktoruma sordum izin vermedi özellikle genital bölgeye olmaz dedi hamileyken

Back