Genital lazerde yank-yardm

lola81

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
17
0
286
İzmir
izmirde güya çok iyi bir yerde lazer yaptırdım(genital), sonuç şiddetli yanık. beni tavuk gibi kızarttılar, 14 de kontrol seansı var sizce devam etmelimiyim, normal bir durum mu bu. birde hiç dökülme olmadı,:uhm:, yada gidip paramı geri verin mi demeliyim

tavuk gibi kızarttılar derken ciddi ciddi yandınmı? canın çok acıdı/acıyorsa ki şiddetli yanıkta demişsin tabiki paranı geri almalısın

yani yandım işte, canım yandı ertesi gün lazer yapılan bölge siyah yanık izi oldu daha önce böyle bir durum yaşıyan oldumu merak ediyorum. yoksa burda öve öve biteremeyenler bu işimi yapıyor merak ediyorum, kötükedihüso,

gayet normal yanık olması muhtemelen kılların ya karma yada sarıya dönük çünkü bende ilk yaptırdığım zamanlar oluyordu yanık korkma bol bol bepanten krem kullan geçiyor zaten normalde kişinin kıl köküne göre değişir mesela benim 10. günden sonra dökülme başladı ama her duşta kese yap mutlaka 5 hiçbirşey kalmıyor ama mutlaka kremlehihoyyyt

buna asla cesaret edemeem o acıya nasıl dayanıyorsunuz kızlar yaa :sinifsinif:

valla önceleri pek acımadı benim ama azaldıkça ve her seansta lazer dozu arttığı ve tüyler inceldiği için şimdi acıyor ama çaresi var uyuşturucu emla krem var lazere girmeden yarım saat 45 dakika önce sür uyuşuyo anlamıyorsun ama temizliği görünce gerçekten değer diyorsunkaydirigubbakcemile3 şahsen ben çok memnunum 1.5 senedir ağda nedir bilmiyorum :jeyyar:

Bende koltuk altımda başladım lazere. ılk gittiğimde çok acımadı ama kontrol için gittiğimde baya canım yanmıştı:bbo:

Canım o bölgeye bephanthen krem sür kısa sürede geçecektiryerimseniben

nereye yaptırdınız inanın çok merak ettim... kullanılan makinanın adı ne?
Bende yaptırıyorum.4 seans oldu ve acaiiiip memnunum..tüylerden kurtuldum diyebilirim. dahada 2 seansım var...

medi...şimdi yanıklar iyleşti ama kontrol seansına gidip gitmemekte kararsızım açıkçası, eeyore35 sen nereye gidiyorsun ve fiyatı nedir acaba

canım madem seans aldın kontrol seansına da git bence.
o ücretsiz oluyor hem.
sadece yaşadığın yanık problemini anlatırsın; daha düşük doz filan uygulanır belki.
sen buz ve bepanthen uygula sonrasında bol bol.
benim de kızarıp şişer gibi oluyo bepantan ve buz uygulayınca geçiyor ertesi güne..

cnm beni yüzüm yandııı dün gittim lazere göz etrafım yanık şuanda moralim sıfırlandı..lazer yapan doktora gititm hemennn madecassol yanık kremini günde 3 kes bolca kullan bi haftaya iz kalmas dedii..umarım iz kalmas.yoksa sadece çeneme ve bıyık kısmıma yaptırcam

aslında imirde çok kişi medi.. ye gidiyor ve gayet memnunlar. senin neden böyle oldu acaba. bede cumartesi gitmeyi düşünüyordum. kafam karıştı şimdikafamçokkarıştı

tenine göre dereceyei ayarlayamamışlardır..birde esmersen zaten yanık olma olasılığı daha çok olabiliyor

Uzman kişiler yapıyorsa bence korkulacak bi durum yok :umursamaz: Bende ilk seansıma gittim geçen gün, kesinlikle korkulacak kadar değil, ağda daha çok acıtıyor bence... yerimseniben

Uzman kişiler yapıyorsa bence korkulacak bi durum yok :umursamaz: Bende ilk seansıma gittim geçen gün, kesinlikle korkulacak kadar değil, ağda daha çok acıtıyor bence... yerimseniben

Evet korkulcak bişey yok ama yanma ihtimali her zaman var, bunu da göze alarak gitmek lazım, lazerden yanan biri olarak söylüyorum.

bende yandım lazerde yaa hemde genital bölgeden siyah siyah izler oluştu hatta bi yerde kıpkırmızı geçermi kızlar yaaa çok korkuyrm

geçer korkma ilk seansta benimde oldu fena kızardı yaralar oldu birkaç gün sonra geçti ama iz kalacak derecede yananları gördükçe tedirgin oluyorum bende:/ yanık riski daha çok esmer tenlilerde oluyormuş ama yapan kişinin deneyimi herşeyden önemli

saol yaa ii olduu söylemen çok kafama takmıştım korktumda.bende öyle beyaz tenli değilim ondan oldu o halde yüksek ısıdada yapınca pişirdi beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…