Şimdiye kadar toplam 3 kez genital bölge seansına gittim. tamamı yok oldu. hiç bir sıkıntı olmadı.
Ücret olarak evet pahalı çünkü 7 seanstan ön önce zaten bitmez 7 seans kılların faz dönemlerini baz alarak hesaplanır ve ortalama sayıdır.Tüm vücut komple paket alsanız çok daha uyguna gelir.2000-2500
Tüylerin tamamı bitmez %80 yada 85 oranında biter zaten. Genital bölge de diğer bölgelerle aynı uygulamayı görür ve diğer bölgelerden farklı olarak risk içermez.
Popo etrafında tüylerin uzun olması lazer de etkileneceği anlamına gelmez .Bazı tüy tiplerini lazer görmez ve tetikler (kalınlaştırır ve çoğaltır) uzmanınız o yüzden o bölgeye girmemiş olabilir.
acıya dayanıyorum bi şekilde ama özellikle arka kısım beni yerimden zıplatıyor . Siz memnun musunuz sonuctan bitti mi tum seanslar ?genitalde en sıkıntılı olay başlangıçtaki acı bende de olmuştu ama sonra çok rahat ettim gerçekten
Evet fiyat pahalı biraz ama memnunum şimdilik. Zaten tuyler azaldıkca fiyat da düşüyor. Ankarada iyi bir yerde yaptırmak istiyorsanız fiyatlar 3.500 den asağı değil maalesef. Sonuc güzel olsun da fiyat sorun değil. Bir de bir sey daha soracağım, genitalde dudakların iç tarafında lazerden sonra sivilce gibi bişi çıktı dokununca acıyor. bepanten falan surdum ama önemli bir şey midir acaba doktora gitsem mi ?
merhaba alexandrite mi yaptırdın seninde yanan kıllar yanık yanık kaldı mı ?kızlar ben de genital lazer yaptırdım ve acıdan öldüm resmen. bundan sonraki seanslarda da böyle mi olacak? dayanma sınırımın çok üstünde acı gerçekten.
merhaba alexandrite mi yaptırdın seninde yanan kıllar yanık yanık kaldı mı ?
merhaba
evet alexandirite girdim bende, gitmeden evvel jilet yapmıştım, yanacak kıl yoktu bende açıkcası.
ama rahat ol onlar çıkıp dökülüyorlar, hiç endişen olmasın hatta.
ben yaptıralı 2 ay oldu, bir kere çıkıp döküldüler, ikinciye de çıkmadılar henüz.
Merhaba bende genital bölgeye başladım 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick ck aklıma takıldı kızlarrrŞimdiye kadar toplam 3 kez genital bölge seansına gittim. tamamı yok oldu. hiç bir sıkıntı olmadı.
Merhaba bende genital bölgeye başladım ilk seansm btti 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hafif. Çektg mdemhemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick mi ck aklıma takıldı kızlarrrAlexandrite doktor kontrolunde yapilmadigi surece risk icerir. Ipl lazer yani foto epilasyon sonradan tuylenme yapar suan en etkilisi ulase soguk hava uflemelidir acısı digerlerine gore minumumdadır
Sormak istedigim ilk seanstan sonra bu kiar dokulecek mi,veya uzayacak mi ? Cunku tahammül sinirlarimi zorlamaya basladi artik. Böyle biseyi yasayan var mi benim gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?