arkadaşlar genital lazer ile ilgili uygulamaya gien arkdaşlrmın yazılarını okudum ama şunu anlamadım bnm gittiğim özel hastanede bnde alex. cihazıyla oldum ama bnde öğle dayanılmıcak acılar olmadı. herkes emla kreminden bahsetmiş bn öğle bir krem kullanmadım lmaz: bnm tuyler böyle yandı kırmızı bir ışık çıkarıyordu cihaz. aynı andada soğuk hava üflüyordu. sorum şu acaba bn neden emla kremi kullanamadım ve neden o kadar canım acımadı...kafamçokkarıştı seans sorası bana benpanten krem verdiler yanma olursa buz koy dediler....yardımlarınızı bekliorum:sm_confused:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
genital lazer acilll yardım...!!!!
- Konu Sahibi byrose
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende lex. cihazıyla genital epilasyon yaptırıyorum.acıyo ama öyle dayanılmayacak bir acı değil.ilk seans ınmı?ilk seans larda düşük oluyo galiba lazerin şiddeti.ilk benimde az acıyodu...ama hiç öyle aşırı acı olmuyo merak etme.alex. en iyi cihazmış,en hızlı sonuç veren,en gelişmiş miş.
canım soğuk havada mükemmel uyuşturuyor..bana yapan bayan kendi genitalinede yapıyormuş..ne krem ne de soğuk hava kullanıyormuş direk uyguluyorum demişti..ben daha kadın tutmadan acı hissettim :) çünkü ben genital çok acır düşüncesi ile gittim ..ama senin gibi direk uygulayanları duydum..senden cesaret aldım bakalım 2 seanstan sonra bende kremsiz denicem.. gerçi derecesini az tutuysa ondan da acımamış olabilir..
yapılışını merak ediyorum bu sebeple gitme tereddütü yaşıyorum.bu konuda yardım ederseniz sevinirim
canım 2 gün önceden jiletliyorsun..acı hissetmemek için emla krem alıp 2 tüpünü 1 saat önce sür hatta 1.30 dakka öncede sürebilirsin..kremi seansa girmeden önce siteril bez veriyorlar onla siliyorsun...külodunu çıkartıp önce üst tarafı sonra sağ-sol tarafı tek tek yapıyorlar ..uzun sürmüyor 15-20 dakka falan..ilk 3 seansa kadar 2 ayda bir gidiyorsun yani daha sık..daha sonra çıktıkca gidilecek..benim ilk seansata %30 -%40 civarında azaldı..ben birde ilk kez acıdı diye dozunu düşürttüm..bu sefer kremi daha önceden sürüp yüksek doz yaptırcam laelaelaelaelae
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
bende yaptırcam genital sizler ne kadara yaptırıyosunuz?bn iki yerden fiyat aldım bi tanesi 250 tl digeri 55 tl nie arada bu kadar fark war bilmiorummm..ama pahalı yapan yer estetik merkezi digeri ise gayet sıradan kuaför we güzellik merkezi karısımı bi yer..ne yapsam bilemiyorum yaaa
bende yaptırcam genital sizler ne kadara yaptırıyosunuz?bn iki yerden fiyat aldım bi tanesi 250 tl digeri 55 tl nie arada bu kadar fark war bilmiorummm..ama pahalı yapan yer estetik merkezi digeri ise gayet sıradan kuaför we güzellik merkezi karısımı bi yer..ne yapsam bilemiyorum yaaa
cnm 55 tl diyen çok acaip ucuz sölemişş ama kuaför tarzıysa kesinlikle gitme cnm..diger merkezde 250 diyen çok pahalı genitalk için..genelde 100-150 arası deişiooo 150 den üst fiyatta yaptran görmedim cnm..benim gittigim merkezde genital 110 eski müşterisi oldugum için 90 tl ye yapıyolar..
arkadaşlar genital lazer ile ilgili uygulamaya gien arkdaşlrmın yazılarını okudum ama şunu anlamadım bnm gittiğim özel hastanede bnde alex. cihazıyla oldum ama bnde öğle dayanılmıcak acılar olmadı. herkes emla kreminden bahsetmiş bn öğle bir krem kullanmadım lmaz: bnm tuyler böyle yandı kırmızı bir ışık çıkarıyordu cihaz. aynı andada soğuk hava üflüyordu. sorum şu acaba bn neden emla kremi kullanamadım ve neden o kadar canım acımadı...kafamçokkarıştı seans sorası bana benpanten krem verdiler yanma olursa buz koy dediler....yardımlarınızı bekliorum:sm_confused:
acı eşiğin yüksektir.
byrose cnm düşük doz kullanıncada agrımas..mesela benim bikini kısmın öyle çok acımadı rahat yaptırdım alt taraflarda resmen hopladım..bence biras acımalıı lazer dedigin yoksa etkili olmuyor diye düşünüyorum..sadece kılları yakıyoo diplere etki etmioo acı hissetmedigimiz zaman..
selam kızlarrr takip ediyorum çoktandır kısmet bugüneymiş.benimde sorunum tüyybıktım artık çok fazlaydı sir ağda yaptırdım bacakları ama bikini genital çook fazla eylül 21 de düğünüm var yardımcı olunn lazere gitmek istiyorum yaptırdıktan sonra 2 ay temiz kalıyosun dedi bayan sizce doğrumu cevap verin lütfen ne yapimm yapan arkadaşlar.samsunda güvenilir biyer