K kirazkiz06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2020 6 4 32 23 Ağustos 2020 Konu Sahibi kirazkiz06 #1 Genital bölgem çok koyu renkte ve çok rahatsız oluyorum.Bunun için lazer ve mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum.Bunun için Ankara da önerisi ol var mı?
Genital bölgem çok koyu renkte ve çok rahatsız oluyorum.Bunun için lazer ve mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum.Bunun için Ankara da önerisi ol var mı?
gnalcakan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 331 1.092 30 Ağustos 2020 Konu Sahibi kirazkiz06 #2 kirazkiz06 .!.: Genital bölgem çok koyu renkte ve çok rahatsız oluyorum.Bunun için lazer ve mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum.Bunun için Ankara da önerisi ol var mı? Genişletmek için tıkla... ankarayi bilmiyorum ama bursada bildigim var eger gidebilirsen soyleyeyim bu isin devi orda...
kirazkiz06 .!.: Genital bölgem çok koyu renkte ve çok rahatsız oluyorum.Bunun için lazer ve mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum.Bunun için Ankara da önerisi ol var mı? Genişletmek için tıkla... ankarayi bilmiyorum ama bursada bildigim var eger gidebilirsen soyleyeyim bu isin devi orda...
kayisikurusu Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2020 176 214 24 6 Eylül 2020 Konu Sahibi kirazkiz06 #3 lazerle beyazlarma işlemi yaptıran varsa bilgilendirsin lütfen