genital kaşıntı.. Alanya

Romanescu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
17
0
16
Antalya
Arkadaşlar merhaba
Alanya da yaşayanlar genital kaşıntı için dr ye gidicem ama çok bi bilgim yok tawsiyesi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba
Alanya da yaşayanlar genital kaşıntı için dr ye gidicem ama çok bi bilgim yok tawsiyesi olan var mı?

cnm ben yeni can hastanesine gitmiştim zaten kendım de mantar oldugumu biliyordum yenı evlılerde oluyormus..çatala yatırdı kadın 2 sn surmedı bakması...bi ton para da cabası...hiç gitmeyıp eczaneden ılac alsam daha iiidi...ama sağlık bu şakaya gelmez.sen yıne de doktora git.yenı can daki yaşlı bir bayan doktordu....sen nerede otruyorsun evın nereye yakınsa oraya gıdersın

ya evin nereye yakın olması sorun değil canı aradım ben ama ayşegül hanım warmış 1 ay hiç randewu weremiyorlar başkentede güwenemiyorum çok karıştı kafam :S

ya evin nereye yakın olması sorun değil canı aradım ben ama ayşegül hanım warmış 1 ay hiç randewu weremiyorlar başkentede güwenemiyorum çok karıştı kafam :S

alallala ben hemen gitmiştim can hastanesine....bu hacette olan can kapanmadı sanırım ben oraya gitmiştim..büyük cana değil...sen hangisini aradın...

mantar olabilir miisn acaba vajina içi mi kaşınıyor?

alallala ben hemen gitmiştim can hastanesine....bu hacette olan can kapanmadı sanırım ben oraya gitmiştim..büyük cana değil...sen hangisini aradın...

mantar olabilir miisn acaba vajina içi mi kaşınıyor?

ewet ben hal kavsagindaki büyük can hastanesini aradım sen kime gittin peki

Arkadaşlar merhaba

Madem artık evlısın bunları bıl ılıskı baslamıs her 6 ayda bır smear aldırmalısın

Mantar , akıntı ,enfeksıyon,hpv genıtal sıgıl ,hsv genıtal ucuk olabılır bılgınıze mantar ıse tekrarlar bu yuzden gunluk cıvan percemı cayı ekınezya yada ada cayı ıcmeyı alıskanlık halne getırın2 bardagı gecmeyın

iğrenç bir deneyim dr çok iyiymiş ama doğal olarak kendimi çok kötü hissettim Allah bi daha yaşatmasın diorum ne diim :S

ajağıdaki belirtilerden hangisi var sende

1. Vajinal kanama
  2. akıntı kokmuyor
  3. Akıntı rengsiz
  4. Omuzlarında sivilce
  5. Uykuya doyamama
  6. Belinde ağrı
  7. Ayağında koku

Son düzenleme:
ajağıdaki belirtilerden hangisi var sende

1. Vajinal kanama
  2. akıntı kokmuyor
  3. Akıntı rengsiz
  4. Omuzlarında sivilce
  5. Uykuya doyamama
  6. Belinde ağrı
  7. Ayağında koku

Merhaba bende de kokulu akıntı vardı ama kaşıntı yoktu. Doktora gittim mantar ilacı verdi geçti ama ara ara kokulu oluyor gene. Ama ayakta koku ve belde ağrı dışında diğer şıkların hepsi bende var ne demek oluyor ki :26: kanama da yok galiba

ilaçtan sonra geçen ne ? Bana ilaçtan önceki semptomların tamamı lazım ?doktor tam olarak ne teşhis koydu

Son düzenleme:
ilaçtan sonra geçen ne ? Bana ilaçtan önceki semptomların tamamı lazım ?doktor tam olarak ne teşhis koydu

Kokulu akıntı vardı ilaçla geçti. Bazen sarı yeşil oluyodu ama geçti. Şimdi gene akıntım var beyaz ve kokusuz çoğu zaman ama gene hafiften kokulu gibi oluyo anlam veremedim ki.

Kokulu akıntı vardı ilaçla geçti. Bazen sarı yeşil oluyodu ama geçti. Şimdi gene akıntım var beyaz ve kokusuz çoğu zaman ama gene hafiften kokulu gibi oluyo anlam veremedim ki.

1, 55, 120, 49, 11, 12, 13,143 ,9, 10, 41, 42 noktaalrından kanlı hacamat ve Akıntı durana kadar her göğüs altına 3 li kupa olmaka üzere 6 kupa ile kuru hacamat yap

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 602417
1, 55, 120, 49, 11, 12, 13,143 ,9, 10, 41, 42 noktaalrından kanlı hacamat ve Akıntı durana kadar her göğüs altına 3 li kupa olmaka üzere 6 kupa ile kuru hacamat yap

Çok teşekkür ederim desteğiniz için fakat kuru hacamat yapmak tam olarak nasıl oluyor açarmısınız? :26: Bir de sizce sorunum ne tam olarak? Resmi büyüttüm fakat gene numaralar görünmüyor :26:

Çok teşekkür ederim desteğiniz için fakat kuru hacamat yapmak tam olarak nasıl oluyor açarmısınız? :26: Bir de sizce sorunum ne tam olarak? Resmi büyüttüm fakat gene numaralar görünmüyor :26:

Kuru hacmat ilgili bögeden kaan alınmıyor sadece kupa ile çektirilip o bölgede gezdirliyor

büyük resim için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…