Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba
Alanya da yaşayanlar genital kaşıntı için dr ye gidicem ama çok bi bilgim yok tawsiyesi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba
Alanya da yaşayanlar genital kaşıntı için dr ye gidicem ama çok bi bilgim yok tawsiyesi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba
cnm ben yeni can hastanesine gitmiştim zaten kendım de mantar oldugumu biliyordum yenı evlılerde oluyormus..çatala yatırdı kadın 2 sn surmedı bakması...bi ton para da cabası...hiç gitmeyıp eczaneden ılac alsam daha iiidi...ama sağlık bu şakaya gelmez.sen yıne de doktora git.yenı can daki yaşlı bir bayan doktordu....sen nerede otruyorsun evın nereye yakınsa oraya gıdersın
ya evin nereye yakın olması sorun değil canı aradım ben ama ayşegül hanım warmış 1 ay hiç randewu weremiyorlar başkentede güwenemiyorum çok karıştı kafam :S
alallala ben hemen gitmiştim can hastanesine....bu hacette olan can kapanmadı sanırım ben oraya gitmiştim..büyük cana değil...sen hangisini aradın...
mantar olabilir miisn acaba vajina içi mi kaşınıyor?
Arkadaşlar merhaba
ajağıdaki belirtilerden hangisi var sende
- Vajinal kanama
- akıntı kokmuyor
- Akıntı rengsiz
- Omuzlarında sivilce
- Uykuya doyamama
- Belinde ağrı
- Ayağında koku
Merhaba bende de kokulu akıntı vardı ama kaşıntı yoktu. Doktora gittim mantar ilacı verdi geçti ama ara ara kokulu oluyor gene. Ama ayakta koku ve belde ağrı dışında diğer şıkların hepsi bende var ne demek oluyor ki :26: kanama da yok galiba
ilaçtan sonra geçen ne ? Bana ilaçtan önceki semptomların tamamı lazım ?doktor tam olarak ne teşhis koydu
Kokulu akıntı vardı ilaçla geçti. Bazen sarı yeşil oluyodu ama geçti. Şimdi gene akıntım var beyaz ve kokusuz çoğu zaman ama gene hafiften kokulu gibi oluyo anlam veremedim ki.
Eki Görüntüle 602417
1, 55, 120, 49, 11, 12, 13,143 ,9, 10, 41, 42 noktaalrından kanlı hacamat ve Akıntı durana kadar her göğüs altına 3 li kupa olmaka üzere 6 kupa ile kuru hacamat yap