W wetopg Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 29 1 1 21 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wetopg #1 genital ve anus kararmasi icin tavsiyeleriniz varmi glikolik asit duydum onu yapicam ama başka şeylerde denemek istiyorum.
genital ve anus kararmasi icin tavsiyeleriniz varmi glikolik asit duydum onu yapicam ama başka şeylerde denemek istiyorum.
M Mislina Ak Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2024 30 17 3 19 21 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wetopg #2 Maalesef kullandığımız kozmetik kremler vs deri altına çok iyi ulaşamadığı için çok az etki ediyo bence paranızı boşa harcamayın bu tarz ürünlere dermatoloğa gidip işe yarar uygulamalar yaptırın.
Maalesef kullandığımız kozmetik kremler vs deri altına çok iyi ulaşamadığı için çok az etki ediyo bence paranızı boşa harcamayın bu tarz ürünlere dermatoloğa gidip işe yarar uygulamalar yaptırın.
C Cherry92 Aktif Üye Pro Üye 18 Aralık 2023 4.342 9.360 78 21 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wetopg #3 wetopg .!.: genital ve anus kararmasi icin tavsiyeleriniz varmi glikolik asit duydum onu yapicam ama başka şeylerde denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilip bilmediğiniz şeyleri doktor kontrolü olmadan özel bölgelerinize sürmeyin. Allah korusun daha kötü şeyler olur.
wetopg .!.: genital ve anus kararmasi icin tavsiyeleriniz varmi glikolik asit duydum onu yapicam ama başka şeylerde denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilip bilmediğiniz şeyleri doktor kontrolü olmadan özel bölgelerinize sürmeyin. Allah korusun daha kötü şeyler olur.
N neslih79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 5 1 36 45 27 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wetopg #4 wetopg .!.: genital ve anus kararmasi icin tavsiyeleriniz varmi glikolik asit duydum onu yapicam ama başka şeylerde denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben iki seans Bursa da lazer ve prp yaptırdım Hemde ünlü bir doktora Sonuç sıfır.Yazık paramıza.En iyisinin bile sadece açılma olur diyor
wetopg .!.: genital ve anus kararmasi icin tavsiyeleriniz varmi glikolik asit duydum onu yapicam ama başka şeylerde denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben iki seans Bursa da lazer ve prp yaptırdım Hemde ünlü bir doktora Sonuç sıfır.Yazık paramıza.En iyisinin bile sadece açılma olur diyor
A aycicekleri Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Haziran 2024 57 136 8 36 27 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wetopg #5 Aman bosver erkeklerin de orasi karariyor, onlar dusünmüyor sen de düsünme. Hem bir de killi onlar öğk
Aman bosver erkeklerin de orasi karariyor, onlar dusünmüyor sen de düsünme. Hem bir de killi onlar öğk