Maske Tarifleri genital kararma ve batığı bitiren, vücudu da nemlendiren peeling / duş scrubı !!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

evinbuyumeyenkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
294
88
hepimiz başlıca sorunlarından biri genital ve koltuk altı kararmaları ve batık . kendim duyduğum tüyoların üzerine biraz ekleyerek harika birşey buldum. ben çok memnun kaldım. sizlere de tavsiye ederim.

öncelikle vereceğim ölçüleri ben kendime göre yaptım. eğer daha yağlı yani daha nemlendiren bir şey peeling istiyorsanız sıvı maddeleri daha fazla koyun.

- 3 yemek kaşığı iri taneli kaya tuzu/sofra tuzu (benimkiler bayağa büyüktü o yüzden döve döve incelttim.)
- 3 yemek kaşığı türk kahvesi
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 veya 2 yemek kaşığı bebe yağı
- 2 tatlı kaşığı limon
- 1 orta boy havuç rendesi (bunu isterseniz koymayabilirsiniz.)

bunları bir kapta karıştırın. ben banyoda keselendikten sonra sürüyorum. güzelce ovuyorum. 1 dakika kadar bekletiyorum. banyodan çıktığınızda hemen anlıyorsunuz farkı zaten. yumyumuşacık teniniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…