Genital kararma 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sahikaziyagil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
31
18
88
Allah başka dert vermesin dediğinizi duyar gibiyim ama kadın olmakta zor iş vesselam 5 yıl jilet kullanıp 5 ay önce ağdaya geçtim.genital bölgem önceden nasıldı,ne renkti? vallahi hiç dikkat etmedim bu aralar bi inceleyince bayağı kararmış anüsle beraber ve biraz araştırınca bi çok kadının bu dertten muzdarip olduğunu gördüm.ben şahsi olarak jiletten mi kaynaklandı diye düşündüm ama genetikte olabilirmiş sanırım emin değilim.görünüş olarak çokta estetik olmadığı için doğal ve KESİN çözümlerinizi önerilerinizi bekliyorum.derttaşlarımda içini dökebilir bu arada lazer ile de beyazlatma işlemi yapılıormuş ama şimdilik son seçenek gibi.yaşım henüz 20 hala bi şansım var mı bilemiyorum

Ben lazere gitmiştim ondan sonra renk açıldı. Lazere gideceksen boşuna yorulma baya azaltıyor o. Tabi bıraktım şimdi tekrar kararır mı bilmem

Canım pamuklu külotları tercih ett
tabii regl olunca mecburen kararma oluyo ama bi tık tabii
amaa pedi herseferinde değiştirin
jilet alıyosanızz üstüne duştan çıkmadan önce iyicene soğuk suyla yıkayın özel bölgenizi
sıcaklıkta kararma yaparr terleme yaparr
bide duş yaptıktan sonra hemen kurulayıp giyinmeyin
iyicene kurulayın özel bölgenizi hattaa yarım saat odada çıplak durun
bakın yararı görüceksiniz. :)
sahikaziyagil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…