Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah başka dert vermesin dediğinizi duyar gibiyim ama kadın olmakta zor iş vesselam 5 yıl jilet kullanıp 5 ay önce ağdaya geçtim.genital bölgem önceden nasıldı,ne renkti? vallahi hiç dikkat etmedim bu aralar bi inceleyince bayağı kararmış anüsle beraber ve biraz araştırınca bi çok kadının bu dertten muzdarip olduğunu gördüm.ben şahsi olarak jiletten mi kaynaklandı diye düşündüm ama genetikte olabilirmiş sanırım emin değilim.görünüş olarak çokta estetik olmadığı için doğal ve KESİN çözümlerinizi önerilerinizi bekliyorum.derttaşlarımda içini dökebilir bu arada lazer ile de beyazlatma işlemi yapılıormuş ama şimdilik son seçenek gibi.yaşım henüz 20 hala bi şansım var mı bilemiyorum
Canım pamuklu külotları tercih ett tabii regl olunca mecburen kararma oluyo ama bi tık tabii amaa pedi herseferinde değiştirin jilet alıyosanızz üstüne duştan çıkmadan önce iyicene soğuk suyla yıkayın özel bölgenizi sıcaklıkta kararma yaparr terleme yaparr bide duş yaptıktan sonra hemen kurulayıp giyinmeyin iyicene kurulayın özel bölgenizi hattaa yarım saat odada çıplak durun bakın yararı görüceksiniz. :) sahikaziyagil