Genital herpese yakalandım :(

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
ya cok mutsuzum napacagimi bilemiyorum konuyu bastan anlatmam gerekirse ben bundan 1 ay oncesine kadar genital bolgemde bir kasinti hissettim cok kasiniyodu ve aciyodu baktigimda yara olmustu ama dokunamiyodum bile ilac surdum ve gecti ama o cikinca kendimi nezle olmus gibi hissetmistim sonra bir daha cikmadi bundan 2 gun once yine aynisi oldu o kadar kasindiki yirticaktim baktigimda yara olmustu ve yine nezleye benzer seyler yasadim bu arada cinsellik felan yok hayatimda asla da olmaz bu sey tuvaletlerden bulasabiliyomus ya da ucuklu birini opunce oluyomus annemin ucugu varken opmustum sizce ondan mi oldu

Dudak uçuğunu öpsen de genital bölgende ten teması olmadıkça genitaline bulaşmaz. Eğer cinsel hayatın yoksa, annende ya da babanda varsa, düşük bir ihtimal de olsa evde kullandığınız havlulardan ya da tuvaletten geçebilir. Ama dediğim gibi bunun ihtimali çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…