Genital herpes

bacikooolar2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
8
0
24
Kızlar merhaba 1 hafta sevgilimle birlikte olduk onda hiçbir sıkıntı yoktu ama ben de birlikte olduktan 4 5 gün sonra genital bölgemde aşırı yanma ve kaşıntı başladı sonrasında çok aldırmadım 2 gün sonrada vajina girişimde beyaz lekeler olmaya başladı şimdide vajinamın içinde 6 7 adet sivilceler var 1 haftadır bunlarla yaşamaya çalışıyorum ayrı zamanda sarımsı yeşilimsi akıntım var idrarımı yaparken canım aşırı yanıyor çok kötüyüm oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum deli gibi bir acı var böyle bir sorun yaşayan var mı daha önce benim ilk defa başıma geliyor

Devlet hastanesine gittim 2 gün önce sadece 10 saniye üstün körü şikayetlerimi dinledi hiçbir test yapmadan açıp bakıp herpes dedi ve ayrıca mantarın var dedi ve sadece asiviral krem yazıp gönderdi normal mi

Devlet hastanesine gittim 2 gün önce sadece 10 saniye üstün körü şikayetlerimi dinledi hiçbir test yapmadan açıp bakıp herpes dedi ve ayrıca mantarın var dedi ve sadece asiviral krem yazıp gönderdi normal mi
Ben özele gitmiştim bende de sadece bakıp herpes demişti, bazılarında çok net belli oluyor diye yorumlamıştım ben asiviralle de geçmişti

Benim genitalimdekiler bildiğiniz top sivilce gibi büyük büyük ve hepsi çok ayrık yerlerde 7 8 tane

Ama internetten herpes görüntülerine baktığımda minik minik yan yana bir sürü herpes olmayabilir mi acaba sizinkiler nasıldı

Benim genitalimdekiler bildiğiniz top sivilce gibi büyük büyük ve hepsi çok ayrık yerlerde 7 8 tane

Ama internetten herpes görüntülerine baktığımda minik minik yan yana bir sürü herpes olmayabilir mi acaba sizinkiler nasıldı
images

İnternetten aldığım bi görüntü yanlış anlaşılma olmasın 😅 böyleydi benimki

Böyle tek tek ayrı yerlerde var herpes midir bu?
Herpes kapmışsın arkadaşım.Bende aynılarını birebir yaşadım.Doktor direk herprs dedi.Test ise 3 -4 ay sonra dogru sonuc veriyor.Ben 6 ay önce kaptım.Zaten idrar yaparken yanma falan bariz herpes belirtisi.Ayrıca o yeşilimsi akıntı,mantar,kaşıntı hepsini yaşadım.Valtrex yazdı doktor bana günlük onu kullanıyorum lezyon cıkmasın diye.

ben de bana bunu yaşatan insandan nefret ediyorum ayrıldık ve ona bu konudan hiç bahsetmedim ve sırf ona bu konudan olan nefretim yüzünden de bir daha asla barışmıcam

1 haftada vajinamdaki yaralar acılar kendiliğinden geçti ama idrarımı yaparken ilk başlardaki kadar ölüm bir acı olmasada hala yaparken canım yanıyor bu ne zaman geçicek ve ya geçiyor mu

1 haftada vajinamdaki yaralar acılar kendiliğinden geçti ama idrarımı yaparken ilk başlardaki kadar ölüm bir acı olmasada hala yaparken canım yanıyor bu ne zaman geçicek ve ya geçiyor mu
Geciyor zamanla acı falan kalmıyor.Ama sürekli cıkıyor sivilce gibi.Ben 8 aydır psikolojik olarak bitik durumdayım.Bir daha biriyle birlikte olursam ona bulaşır mı,ya da evlencegim kişiye nasıl söylerim gibisinden.Hergün 500 mg valtrex içiyorum cıkmasın diye.

Geciyor zamanla acı falan kalmıyor.Ama sürekli cıkıyor sivilce gibi.Ben 8 aydır psikolojik olarak bitik durumdayım.Bir daha biriyle birlikte olursam ona bulaşır mı,ya da evlencegim kişiye nasıl söylerim gibisinden.Hergün 500 mg valtrex içiyorum cıkmasın diye.
O içtiğiniz ilaç nedir bağışıklık güçlendiricmi
Maalesef benimde her ay regl bitimi yada öncesi çıkıyor bazen senelerce hıc cıkmıyor ama bı çözümü yok asivirwl sürüyorum 3-4 güne geçiyor

O içtiğiniz ilaç nedir bağışıklık güçlendiricmi
Maalesef benimde her ay regl bitimi yada öncesi çıkıyor bazen senelerce hıc cıkmıyor ama bı çözümü yok asivirwl sürüyorum 3-4 güne geçiyor
Cildiye doktorum 6 ay bu hapı kullanmamı söyledi.Herpes için antiviral bir ilaç.Cok etkili.

X