Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba eşimde genital herpes şüphesi var, Hsv 2... Beni düşündüren 2 aylık çocuğumuz var, ona bulaşır mı ona dokunabilecek mi, nasıl bir yaşantımız olacak benimle aynı durumda olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfeeeen..
Naz hanım tabiki dokunabilir, bende de herpes var aslında hepimizde herpes var ancak çoğu herpes 1 dediğimiz dudakta çıkan uçuk. Genital uçuk ta yaygın. Eşiniz tabiki çocuğuna dokunabilir ancak hijyenine daha çok dikkat etmesi gerekli. Ellerini yıkamaya özen göstermeli ve özellikle uçuğu çıktığı zaman dikkat etmeli. Sizde dikkat edin uçuk çıktığı zaman eğer ki varsa tabi daha belli değilmiş şüphesi var diyorsunuz, korunmasız birlikte olmayın. Birde dudağınızda uçuk varsa ya da akrabalarınızda uçuk varsa öptürmeyin çocuğu ben bu hastalığı kapmadan önce pek dikkat etmezdim ancak çok ciddi şeylermiş.