Genital herpes yardım

tuleme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
53
1
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba. Bu konu şu an benim başıma gelmiş gibi. bundan 8 gün önce halsizlik idrarda yanma, akıntı şikayetleriyle gittim. Kan tahlili, kültür ve smear alındı. Sadece trikomonas çıktı. Kan testleride genital herpesi göstermedi. Ama ilk defa yaşandığında kan testleri negatif çıkıp bir müddet sonra pozitifleşebiliyormuş. Ben çok korkuyorum. Görüntü ve muayene ve şikayetlerim herpes ama sonuçlara göre trikomanas ve mantar tedavisine başlandı. Şu an idrarda yanma azalarak devam ediyor. Cubbat arkadaşda yaşamıştı ve araştırma yapıyordu. Şu an nasıl ve hastalığı belirlendimi merak ettim. Ayrıca bu konuda bilgisi olanlarada sormak istiyorum, kan ve kültürde çıkmadığına göre endişelenmekte haksızmıyım.
Teşekkürler

merhaba canım, çok geçmiş olsun...
bende herpes yok ama HPV vardı geçen yıl. 7 aydır yeni siğil çıkmadı ama uzun zaman bu tip virüsleri ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları araştırdım.
herpes'te bu tip tahliller yapıldığını bilmiyordum açıkçası ama bence çok iyi olmuş. görünürde bir uçuk var diyorsun, idrarda yanma ve halsizlik te herpesin önemli belirtileridir. doktorunun vereceği ilaçlarla bu dönemi atlatacaksın endişelenme sakın...bu tip virüsler inatçı olabiliyorlar, tekrarlayabilir ama kendine iyi bakarsan, virüsü yenme ihtimalin çok yüksek çünki henüz yolun çok başındasın canım. herpeste en önemli şey, genel hijyen kurallarına dikkat etmen.
yine yazacaım sevgiler...

Canım geçmiş olsun.Ben de de genital herpes var.Aslında bildiğin gibi, herpes insanların çoğunda var ama farkında değiller.Genital olanı ise biraz daha rahatsız edici.Bu hastalık tamamen geçmiyor.Ama aşırı rahatsızlık edii bir yanı da yok. Yorulduğunda, stres yaptığında, üzüldüğünde nüksediyor.3 aşamalı bir hastalık. Birinci aşamada yani baştaysan drun sana verdiği ilaçı hastalık belirtilerini hissettiğinde içmen gerekiyor.Ama genital herpes %100 yok olmuyor.Ben yurtdışında bu hastalık üzerine uzmanlaşmış bir prof a görünmüştüm , o bana bunları söylemişti.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Ben geçen hafta moral olarak çok kötüydüm cevap yazamadım. Geçen hafta doktora tekrar gittim. Genital herpes olmadığını tekrarladı, bu seferde siğil gördüğünü söyledi. Geçen gittiğimde olmadığını yeni oluştuğunu söyledi. Ben kafayı yemek üzereyim. Bugün başka bir doktora gideceğim. Eğer siğilse bu siğiller nasıl geçecek, Nisancığım ne kadar güzel yaklaşıyorsun, ne kadar moral veriyorsun sağol ama ben şu an panik içindeyim. Sonra tekrar yazacağım arkadaşlar.

arkadaşlar mrb,şuan malesef bende genital herpes denen hastalığa yakalanmış durumdayım ve gerçekten psikolojim altüst oldu,bu hastalıkla ilgili okuduğum şeyler beniçok korkutuyor,hiv virüsü taşıma ihtimalinin daha yüksek oluşu,rahim ağzı kanserine daha kolay yakalanma,hamilelikte düşük riski yada çocuğu özürlü doğması,lütfen bilgisi olan varsa banada yardım etsin,bunla nasıl başedecğim 3aydır çekiyrum bunu ve 3 oldu bu çıkışları,lütfen cvp yazarsanız sevinirim arkadaşlar

mrb bernice sende de var olduğunu söylemişsin lütfen benide bilgilendirirmisin çok korkuyorum kafamda hep sorular var ve cinsel yaşamımı bu durum nasıl etkileyecek çok korkuyorum

arkadaşlar mrb,şuan malesef bende genital herpes denen hastalığa yakalanmış durumdayım ve gerçekten psikolojim altüst oldu,bu hastalıkla ilgili okuduğum şeyler beniçok korkutuyor,hiv virüsü taşıma ihtimalinin daha yüksek oluşu,rahim ağzı kanserine daha kolay yakalanma,hamilelikte düşük riski yada çocuğu özürlü doğması,lütfen bilgisi olan varsa banada yardım etsin,bunla nasıl başedecğim 3aydır çekiyrum bunu ve 3 oldu bu çıkışları,lütfen cvp yazarsanız sevinirim arkadaşlar

canım, geçmiş olsun öncelikle,
bu virus ve herpes hastalığı, cinsel hayatını bir ölçüde kötü etkiler tabi, ama yara hali (uçuk varken) geçene kadar cinsel temasta bulunmazsan, daha kolay atlatırsın. canım ya, ço kbuyutulcek bişey değil. kendine bu kadar yüklenme...ben HPV taşıyıcısydım, 7.5 aydır hiç siğil çıkmadı, yani buyuk ölçüde virüsü yenmeyi başardım. herpesi de yenebilirsin, ama birinci koşul, moralini bozmamak! =) yenebileceğine inanacaksın, kendine iyi bakıcak, sağlıklı besleneceksin...
herpesin, bebek sahibi olmak üzerinde hiç bir olmusuz etkisi yok bildiğim kadarıyla. ben bu cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda, baya araştırma yaptım canım, sadece vajina içinde siğil olduğunda (HPV) normal doğuma izin verilmiyor o kadar. herpes doğumda bebeğe geçer mi bilmiyorum ama sanmıyorum canım. vajinanın dış bölgesine pek değmiyor bebek. bebeğin gelişimine falan da hiç bir etkisi olmaz virüsün, korkma...

sevgiler canım! a.s.

canım çok tşk diyorum sanada çok geçmiş olsun ama daha iyi olmana çok sevindim.bu benim psikolojimi çok bozdu durmadan kendimi suçluyorum,şuandada yaralarım var gerçekten çokta acı veriyor,tam 3aydır bu 3.yaşayışım ve canımdan bezdim desem yeridir...bunu partnerime ne şekilde diyeceğim ya benden vazgeçerse diye düşünmekte beni çok yıpratıyor ve her ilişkiden sonra yaşarmıyım diyede çok korkuyorm çünkü tahrişde bunu tetikliyomuş.yani şuanda gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi:KK43:

canım çok tşk diyorum sanada çok geçmiş olsun ama daha iyi olmana çok sevindim.bu benim psikolojimi çok bozdu durmadan kendimi suçluyorum,şuandada yaralarım var gerçekten çokta acı veriyor,tam 3aydır bu 3.yaşayışım ve canımdan bezdim desem yeridir...bunu partnerime ne şekilde diyeceğim ya benden vazgeçerse diye düşünmekte beni çok yıpratıyor ve her ilişkiden sonra yaşarmıyım diyede çok korkuyorm çünkü tahrişde bunu tetikliyomuş.yani şuanda gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi:KK43:

canım, acı verdiğini biliyorum :KK43: doktora gittin değil mi ? o sana krem vs gibi ilaçlar verebilir veya hap şeklinde kurutucu ilaçlar da olabilir.

nisancım evet gittim doktora,ilkinde valtrex günlük tedavi verdi ama o gittiğim bayan doktor beni çok aşağılayarak konuştu hiç ilgilenmedi çok daha fazla bozdu psikolojimi:KK43:ikincide doktorumu değiştim busefer rif diye kırılan bir iğne verdi iki gün uçuklara sürülüyor onu sürdükten sonrada stafline diye antibiyotik bir krem var onu sürüyordum,bu ay 3tekrarlayışında da anüs bölgemde oldu buseferde valtrex içinde 42tane olanı verdi ve yine kırıp sürülen iğne ve krem.bukadar yani tatlım ama ikigün uyuyamadım halada canım çok acıyor.nasıl birşey buya ve partnerimde yok onada geçer diye endişeleniyorum durumu nasıl açıklasam bilemiyorum yani ya farklı şeyler düşünür benden uzaklaşırsa:KK43:napmalıyım gerçekten fikir verirseniz sevinirim çok

nisancım evet gittim doktora,ilkinde valtrex günlük tedavi verdi ama o gittiğim bayan doktor beni çok aşağılayarak konuştu hiç ilgilenmedi çok daha fazla bozdu psikolojimi:KK43:ikincide doktorumu değiştim busefer rif diye kırılan bir iğne verdi iki gün uçuklara sürülüyor onu sürdükten sonrada stafline diye antibiyotik bir krem var onu sürüyordum,bu ay 3tekrarlayışında da anüs bölgemde oldu buseferde valtrex içinde 42tane olanı verdi ve yine kırıp sürülen iğne ve krem.bukadar yani tatlım ama ikigün uyuyamadım halada canım çok acıyor.nasıl birşey buya ve partnerimde yok onada geçer diye endişeleniyorum durumu nasıl açıklasam bilemiyorum yani ya farklı şeyler düşünür benden uzaklaşırsa:KK43:napmalıyım gerçekten fikir verirseniz sevinirim çok

canım benim, korkma geçecek, bikaç sefer tekrarlar bu virütik hastalıklar ama kontrol altına alıp bağşıklık sistemini güçlendirirsen yenersin canım.
erkek arkadaşından kapmış olma ihtimalin de var biliyorsun değil mi ? yakınlık derecenizi bilemiyorum ama, belki sen farkedemedin, küçük te olsa partnerinde varsa sana geçmiş olabilir. öyle olmasa bile, bu rahatsızlıklarda anlayış gerekiyor canım. bende siğil vardı, buyuk ihtimalle havuzdan kapmıştım veya sevgilimin daha önceki ilişkilerinden taşıyıcı idi bilemiyoruz, ben böyle olsa da sorun etmedim, o da sorun etmedi, tedavi oldum, erkek arkadaşımda da bir sefer siğil oluştu, o da tedavi oldu, şimdi uzun zamandır tekrarlamadı çok şükür...
herpes, siğile göre biraz daha inatçı ama inan bana daha zararsız. ben ilk başlarda çok stres ve üzüntü yapmıştım, rahimağzı kanseri vs. diye ama insan yenebiliyor bunları ve bunun yolu da moralini yüksek tutmak aslında...
içini ferah tut canım, kendini kötü hissetme, herkesin başına gelebiliyor...a.s.

nisancım gerçekten çok tşk ederim sanırım bu hastalıkla ilk karşılaşma döemlerim diye kafama çok takıyorum ve hep bu hastalık için cinsel yolla bulaşan hastalıklar kategorisinde yer alıyorya dahada çk sinirim bozuluyor kendimi berbat hissediyorum sonuçta bunu erkek arkadaşımda yoksa hiçbişeklide ona nasıl açıklarım bilemiyorum yanlış düşünmesinden çok korkuyorum bide sürekli tekrarlıyor bu illet şey bıktım vallahi napcam bilemiyorum sanırım dediğin gibi güçlü olmalıyım canım...

bide bisey sorcam idrardan sonra yanmanin disinda normal dede genital bolgede yanma hissediomusunuzzzz

arkadaşlar merhaba moralim berbat durumda lütfen bana yardımcı olun ben genital herpes hastasıyım ve hastalığım ilerlemiş durumda vajen ağzındada nokta nokta uçuk çıktı ve birtürlü geçmiyo kafayı yicem ayrıca hepsi birleşincede büyük ülserler yaptı.arkadaşlar genital herpesi olupta iyileşen varmı?lütfen bana yardımcı olunn inanın bu hastalık yüzünden yaşama sevincim gitti henüz 19 yaşındayım ve bu hastalık ile tanılştımm ancak yaşayan bilir bu pisliği.sadece genital bölgede dudaklarda çıksa ona rağzıyım ama vajen girişinde çıkıyor ve birleşerek kolay kolay iyileşmiyor 4 ayy oldu benim bu durumu yaşayan varmu allah için yardımcı olunn:KK43:

slm nisancım sendede genital herpes varmış acaba vajenin içindede çıkıyormu uçuklar bende vajen içindede varda psikolojim çok bozuk

Arkadaşlar merhaba, bende de geçen hafta ağrı ve kabarcıklar vardı. 2 Doktora gittim 2'side herpes olduğunu ve sevgilimden bulaştığını söyledi. Ama sevgilimde herhangi bir şekilde yara yoktu. Ama ben test falan yaptırmadım. Yaptırmam gerekir mi? Şu anda ilaç ve krem kullanıyorum. Yaralarım hafifledi, tam olarak geçmedi ama, hatta klitoris üzerinde de çıkmıştı. En çok canımı yakan ve hala geçmeyen yara orada. Bu durumla başa çıkmak gerçekten çok zor gibi görünüyor çünkü benim moralim yerlerde sürünüyor şu anda. Moralimizi bozmamız gerekiyor. Umarım hepimizin sorunu bir an önce çözülür.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bende de geçen hafta ağrı ve kabarcıklar vardı. 2 Doktora gittim 2'side herpes olduğunu ve sevgilimden bulaştığını söyledi. Ama sevgilimde herhangi bir şekilde yara yoktu. Ama ben test falan yaptırmadım. Yaptırmam gerekir mi? Şu anda ilaç ve krem kullanıyorum. Yaralarım hafifledi, tam olarak geçmedi ama, hatta klitoris üzerinde de çıkmıştı. En çok canımı yakan ve hala geçmeyen yara orada. Bu durumla başa çıkmak gerçekten çok zor gibi görünüyor çünkü benim moralim yerlerde sürünüyor şu anda. Moralimizi bozmamız gerekiyor. Umarım hepimizin sorunu bir an önce çözülür.[/QU

janım benım erkek arkadsında gorunmesıne gerek yok saten erkek arkadasınla bırlıkte olsuysan erkekte bellı olmuo gozukmuyorda zaten erkek bu durumda tasıyıcı oluyor gecmesı ıcın ıkı haftada anca gecıyoooooorrrrr hpv (genıtal sıgıl )hsv (genıtal ucuk) dedımız kavram vucut ne zaman uzulurse vıtamınsız kalırsa o zaman cıkıyorrrr yane yesıllık ye portakal suyu ıc gunluk ıcemıyorsan meyve yeeeee ben balık yag , vıtamın ıcıorm bende hem hpv hemde hsv vardı erkek arkadsımdada bırsey yoktu ama aradan sıgıllerım temızlendıııı 9 aydır hıcbırseyım yokkkkkkk bı sene oldu onda cıkmamıstı aylar once ben bırsey yapmadım dıodu sımdı ondaaa cıktı tabıı aylar onceeee ayrılmıstık annasamadımızz ıcın sana tawsıyem WITAMIN ALMAN VE CERVILAX VEYA GARDESIL ADLI HPV ASILARINI OLMANNNN OLRRturkbayragi

Arkadaşlar merhaba, bende de geçen hafta ağrı ve kabarcıklar vardı. 2 Doktora gittim 2'side herpes olduğunu ve sevgilimden bulaştığını söyledi. Ama sevgilimde herhangi bir şekilde yara yoktu. Ama ben test falan yaptırmadım. Yaptırmam gerekir mi? Şu anda ilaç ve krem kullanıyorum. Yaralarım hafifledi, tam olarak geçmedi ama, hatta klitoris üzerinde de çıkmıştı. En çok canımı yakan ve hala geçmeyen yara orada. Bu durumla başa çıkmak gerçekten çok zor gibi görünüyor çünkü benim moralim yerlerde sürünüyor şu anda. Moralimizi bozmamız gerekiyor. Umarım hepimizin sorunu bir an önce çözülür.

janım benım erkek arkadsında gorunmesıne gerek yok saten erkek arkadasınla bırlıkte olsuysan erkekte bellı olmuo gozukmuyorda zaten erkek bu durumda tasıyıcı oluyor gecmesı ıcın ıkı haftada anca gecıyoooooorrrrr hpv (genıtal sıgıl )hsv (genıtal ucuk) dedımız kavram vucut ne zaman uzulurse vıtamınsız kalırsa o zaman cıkıyorrrr yane yesıllık ye portakal suyu ıc gunluk ıcemıyorsan meyve yeeeee ben balık yag , vıtamın ıcıorm bende hem hpv hemde hsv vardı erkek arkadsımdada bırsey yoktu ama aradan sıgıllerım temızlendıııı 9 aydır hıcbırseyım yokkkkkkk bı sene oldu onda cıkmamıstı aylar once ben bırsey yapmadım dıodu sımdı ondaaa cıktı tabıı aylar onceeee ayrılmıstık annasamadımızz ıcın sana tawsıyem WITAMIN ALMAN VE CERVILAX VEYA GARDESIL ADLI HPV ASILARINI OLMANNNN OLRR
:lepi:

arkadaşlar merhaba moralim berbat durumda lütfen bana yardımcı olun ben genital herpes hastasıyım ve hastalığım ilerlemiş durumda vajen ağzındada nokta nokta uçuk çıktı ve birtürlü geçmiyo kafayı yicem ayrıca hepsi birleşincede büyük ülserler yaptı.arkadaşlar genital herpesi olupta iyileşen varmı?lütfen bana yardımcı olunn inanın bu hastalık yüzünden yaşama sevincim gitti henüz 19 yaşındayım ve bu hastalık ile tanılştımm ancak yaşayan bilir bu pisliği.sadece genital bölgede dudaklarda çıksa ona rağzıyım ama vajen girişinde çıkıyor ve birleşerek kolay kolay iyileşmiyor 4 ayy oldu benim bu durumu yaşayan varmu allah için yardımcı olunn:KK43:

BEBISIM BEN HEM hpv hem hsv yım korkma bu hpv den daha kolay atlatılan bı rahatsızlık oldunu bılll bı kreeee uzulme acı duydunu bılıyorm benım ucuklar cok hasas bolgelerde cıktı kırıtalol bolgede orda cıktı ısteeee sana su an tavısyem bı ezeneye gıt benım de cok tu dr asıvıral-zovırax ucuk kremı werdı ıse yaramdı........ denedık 10 gun boyuncaa dr bana VİROSIL KREM KULLAN DEDI HIC UZULME OLDUMUUU BAK BU ILAC MUZICEVI BI ILACCC BEN ILESTIMMMMMMMMM 22 YASIM BENIMDE ATLATTIM KENDIME IYI BAKIORM DEMIN ARKADSADA YAZDIM BALIK YAG VE VITAMIN ALIYORUMMMM:enbuyukkk:

X