- 13 Haziran 2023
- 25
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi Melodika55
İlaç olarak ne kullanmıştınız inşallah benimde tamamen geçer15 günde komple geçmişti 5-7 gün civarında katlanılabilir olmuştu yanması vs geçmişti.
1 kere tekrarladı ama asla ilki gibi değildi. İlkinde ölüyorum sandım.İlaç olarak ne kullanmıştınız inşallah benimde tamamen geçertekrarladı mı sonrasında hiç
Çok şükür şuanda geçtiAyrıca dermatolojiye gitmeni ve test yaptırmanı öneririm.ama 3 ay sonra test dogru sonuç verir en erken.bu hastalıkla cildiye ilgileniyor
Çok şükür şuanda geçtiAma çok zor bir süreçti. Faydalanmak isteyenler açısından anlatayım doktora gitmek en doğru çözüm. Acilde verilen ilaçlar daha kötü yapmıştı.
Kadın doğum Doktorumun yazdığı ilaçlar
Aklovir krem (her tuvalete gittiğinizde yenilemekte fayda var. )
Valtrex 500 mg virüs için hap günde 1 tane
Wincef antibiyotik günde 1 tane
Başka ilaca gerek kalmadı.
Yaklaşık 3 gün içinde acılarım azalmıştı.
Kimsenin başına gelmesin bu durum
AsÇok şükür şuanda geçtiAma çok zor bir süreçti. Faydalanmak isteyenler açısından anlatayım doktora gitmek en doğru çözüm. Acilde verilen ilaçlar daha kötü yapmıştı.
Kaptığın kişi hastalıgını kabul ediyor mu?Çok şükür şuanda geçtiAma çok zor bir süreçti. Faydalanmak isteyenler açısından anlatayım doktora gitmek en doğru çözüm. Acilde verilen ilaçlar daha kötü yapmıştı.
Krem ne kullandın1 kere tekrarladı ama asla ilki gibi değildi. İlkinde ölüyorum sandım.Ne yürütüyordu ne bi şey sürttükçe iyice acıyordu. Tuvalette falan ağlardım idrara çıktıkça. İkincisinde hemen kremi sürdüm artmadan geçti
İlaç olarak asiviral tablet ve krem kullandım, kremden baya bitirmiştim sanırım tablet 1 kutu
waltrex ve asivitsl krem kullanıyorum bugün ikinci gün sanki gittikçe artıyor sizin kaç günde geçtiÇok şükür şuanda geçtiAma çok zor bir süreçti. Faydalanmak isteyenler açısından anlatayım doktora gitmek en doğru çözüm. Acilde verilen ilaçlar daha kötü yapmıştı.