Merhaba arkadaşlar bende 4/11/2022 tarihinde genital estetik oldum . Benim problemin genetik olarak gelen bir sorundu. Bende ameliyat olmadan önce sürekli burda yapılan yorumları okuyordum. O kadar psikolojim bozuktu ki hepinizi çok iyi anlıyorum . Spor yaparken bile tayt belli oluyor diye sürekli önümü kapatıyor dum. Kriptoris çok derili ve büyüktü. İç dudakları aşırı sarkmıştı. Ve popoya doğru deri toplanması vardı. Ben yeter deyip instegramdan karşıma çıkan doktoru araştırmaya başladım hakkında hiçbir yerde kötü yorum okumadım sonra bir cesaret randevu aldım gittim . Doktor muayene sonrası bana sadece dudak küçültme sorunumu cözmeyecegını ve sorunlu yerlerimi gösterdi . Zaten doktoru gördüm bana anlattı nasıl olacağı konusunda bilgi verdi . Ben bu doktora ameliyat olmalıyım dedim ve 1 ay sonrasına yani 4 kasım tarihinde ameliyat tarihi aldım. Ben aynı anda 3 ameliyat oldum Labioplasti-kriptoris ameliyatı-perine ameliyatı barbi vajina ameliyatı diye geçiyor . Size şunu söyleyeyim eminim yazılan acıları çekenler olmuştur ama benim kesinlikle acı hiç olmadı . Ameliyata saat 9 da girdim galiba 11 :30 yada 12:00 gibi çıkmış olabilirim. Akşam üstü saat 5 gibi evime geldim .
1 gün ameliyat dan sonraki ilk gün- hiç ağrım olmadı her tuvaletten sonra pansuman yaptım sabah antibiyotik krem sürdüm 1 saat sonra bepandol plus krem sürdüm. İlk kahvaltı sonrası antibiyotik ilaç bir saat sonra ağrı kesici sabah akşam kullandım bunları. Ve günde 3 kere kabız olmamam için şurup içiyorum.
2 gün- hiç ağrım olmadı sadece aşırı şişlik ve morarmalarom oldu. İlaçlar aynı şekilde kullandım. Ekstra 3 gün beş defa 1 saat arayanla 15 dk buz kompleksi yaptım.
3 gün- hiç ağrım yok ama sürekli yatıyorum dikkat ettim kendime ilaçları kullandım .
4 gün . Bu gün yani hiç ağrım olmadı antibiyotik kremi bıraktım diğer ilaçlara devam . Kabız olmamak için kullandığım ilaç bitti tekrar kullanmam gerekiyor mu yarın doktor soracağım.
Fırsat buldukça yazacağım ama çözümü olan birşeyler varken artık sürekli özgüveninizi n kırılmasına izin vermeyin sabırla görüntünün düzelecegı günğ bekliyorum. İyi geceler
1 gün ameliyat dan sonraki ilk gün- hiç ağrım olmadı her tuvaletten sonra pansuman yaptım sabah antibiyotik krem sürdüm 1 saat sonra bepandol plus krem sürdüm. İlk kahvaltı sonrası antibiyotik ilaç bir saat sonra ağrı kesici sabah akşam kullandım bunları. Ve günde 3 kere kabız olmamam için şurup içiyorum.
2 gün- hiç ağrım olmadı sadece aşırı şişlik ve morarmalarom oldu. İlaçlar aynı şekilde kullandım. Ekstra 3 gün beş defa 1 saat arayanla 15 dk buz kompleksi yaptım.
3 gün- hiç ağrım yok ama sürekli yatıyorum dikkat ettim kendime ilaçları kullandım .
4 gün . Bu gün yani hiç ağrım olmadı antibiyotik kremi bıraktım diğer ilaçlara devam . Kabız olmamak için kullandığım ilaç bitti tekrar kullanmam gerekiyor mu yarın doktor soracağım.
Fırsat buldukça yazacağım ama çözümü olan birşeyler varken artık sürekli özgüveninizi n kırılmasına izin vermeyin sabırla görüntünün düzelecegı günğ bekliyorum. İyi geceler