- 25 Mart 2019
- 3
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi gulsum1453
Vajina girişi (perine) düzeltme olmak için burada hiç kötü yorum olmadığı için de kendisini tercih ettim fakat kendisi yaptığı ameliyattan sonra daha da kötü bir hale getirdi vajinamı. Dikişlerim enfeksiyon kapmış ve 2. kez dikiş atarak 15 gün boyunca acılı ve çok kötü günler geceler geçirdim. Üstelik enfeksiyon sebebimin kilolu olduğum için olduğunu daha sonra da insülin direncim olduğu için olduğunu söyledi. 3. kez genel anestezi altında dikiş atmayı istediler fakat ben istemedim. Sayesinde çok acılar çektim ve sonunda yine bana kalan dikiş izleri oldu. Ameliyattan önce çok basit olduğunu ve 2 güne iş hayatıma döneceğimi söyledi fakat ben yaklaşık 1 hafta işe gidemedim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim gibi mağdur olanlar bu şekilde paylaşırsa başka hastalarda benim gibi mağdur olmasın isterim.
Tavsiyem asla ama asla yaptırmayın.
Op. Dr. Nurdan Okuyucuoğlu Leylek ile olan tecrübem ve mağduriyetimle ilgili bilgi vermek istedim.
Tavsiyem asla ama asla yaptırmayın.
Op. Dr. Nurdan Okuyucuoğlu Leylek ile olan tecrübem ve mağduriyetimle ilgili bilgi vermek istedim.