• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeye Lazer

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
39
Arkadaşlar selam,

Fikirlerinizi almak istiyorum çünkü emin olamadıgım için genital bölge tüylerini yok etmek için Lazere gitsem mi?

Teçrübelerinizi paylaşabilirmisiniz lütfen..

Merhaba eger imkanin varsa Philips Lumea al kendine. Kiz kardesim 2 ay kadar önce aldi ve cok memnun. Yüzüne, intim bölge ve heryerine kullaniyor.

Kesınlıkle buyuk rahatlık
İstersenız phılıps lumia da alıp evde kendınızde yapabılırsınız

Arkadaşlar düşündüm bunu ama emin degildim,siyah ve kalın tüylerde de etkili olur mu diye,hatta genel olarak kesin çözüm olur mu diye

Arkadaşlar düşündüm bunu ama emin degildim,siyah ve kalın tüylerde de etkili olur mu diye,hatta genel olarak kesin çözüm olur mu diye
Zaten lazer en cok siyah sert ve kalın tuylerde etkılı daha cabuk sonuc verır
Lazere baslamadan once jıletle temızlerler kı lazer etkılı olsun dıye
Yenı teknolojıler ınce ve sarı tuylerı gormeye yonelık olarak gelıştı
Annem estetısyendi benım teyzelerımde guzellık uzmanı tecrubeyle sabıt yani

siyah ve kalın tüylerde daha etkili zaten.ama tam olarak bitmiyor alt kısımlarda(hani şu dudak çevresi denilen kısım)muhakkak kalıyor zaten yapan şahıs da öyle söyler.ama imkanın varsa lumia al hijyen açısından sorun olmaz çünkü o aletler çok kişi için kullanılıyor ,dezenfekte ediyorlar ama ne derece;??

siyah ve kalın tüylerde daha etkili zaten.ama tam olarak bitmiyor alt kısımlarda(hani şu dudak çevresi denilen kısım)muhakkak kalıyor zaten yapan şahıs da öyle söyler.ama imkanın varsa lumia al hijyen açısından sorun olmaz çünkü o aletler çok kişi için kullanılıyor ,dezenfekte ediyorlar ama ne derece;??
Aynen ama o alt kısımda kalan yerde bıle tek tuk kalıyor
Kesınlıkle lumia daha kullanıslı katılıyorum ev konforu ve hıjyenı

Yaz gelmeden şimdi tam zamanı konu sahıbı lazer nemi sıcagı sevmez cunku

Zaten lazer en cok siyah sert ve kalın tuylerde etkılı daha cabuk sonuc verır
Lazere baslamadan once jıletle temızlerler kı lazer etkılı olsun dıye
Yenı teknolojıler ınce ve sarı tuylerı gormeye yonelık olarak gelıştı
Annem estetısyendi benım teyzelerımde guzellık uzmanı tecrubeyle sabıt yani
Yani alıp philips lumea yı evde kendim denesem mi? Bıktım artık batıklar sivilcelerden :/

Yani alıp philips lumea yı evde kendim denesem mi? Bıktım artık batıklar sivilcelerden :/
Bence en guzeli lumia alıp kendınız yapın derım
Hıc zararı yok rısk yok ipl sistem zaten ev ortamı hıjyenı konfor
Guvenılır merkez bulmak daha zor

Bi estetisyen ve hergün lazer yapan biri olarak yazmadan geçemedim.lazer çok kişisel bir deneyimdir.evet genel olarak siyah ve kalın olan kıllarda daha etkilidir denebilir fakat bunda cilt renginin kıl tipinin ve kılın kişisel özelliğininde etkisi büyük.eğer kullanılan cihaz eski ve başlık etkili atış sayısını doldurmuş bir cihazsa yeterli etkiyi göremezsiniz.böyle bir durumda siz lazer yaptırdıgınız müddetçe kıllar uykuya geçer.lazeri bıraktığınızda dönüş olması muhtemeldir.o yuzden güvenilir ve muhakkak bünyesinde doktor barındıran merkezler seçilmeli.ayrıca bitiş garanti ibarelerinede kanmayınız.lazerde bitiş hiçbirzaman garanti edilemez.

Kesin çözüm mü? Yoksa çıkma ihtimali var mı tekrar?
Tek seferde bıtmez tum vucut yuzde yuz de bıtmez duzenlı ve dogru kullanırsanız uyguladıgınız bolgede yuzde 80 oranında azalır ve gucsuzlesır
Her ay cıkan tuy 3 aya sonra 6 aya sonra nerdeyse senede bıre kadar uzar mesela bende senede bir 6 tane cıkıyor ozel bolgemde
Hıc bı merkez de yuzde yuz bıtıremez bunu soyleyende yalan soyler
Philps lumia merkezdekı lazerler gıbı profosyonel egıtım ve tecrube gerektırmıyor her bolgenın derecesı var oyle uyguluyorsunuz

Back