• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgeye lazer

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
86
İstanbul
Sevgili doktor arkadaşlar ben genital bölgeyi lazer yaptıracağım Nişantaşı'nda Melisa Eczacıbaşı'nın yerine gideceğim. Bikini,kollar,bacaklar,göbek için de oturduğum semtte çok yakın bir yere iğneli epilasyona gideceğim. İğnelinin genital bölgenin dudak kısımlarına ve alt tarafına olmadığını söyledi yapacak kişi.Ben de yarım yamalak istemediğim için genitale sadece lazer yaptıracağım bikini bölgesine de iğneli.
Bir de genitale lazer için cinsel hayatınız olumsuz etkilenir,yurtdışında lazer tamamen yasaklandı, tekrar çıkmama garantisi yok,lazer ince tüylerin hiçbirini almaz daha da uzatır, hamilelik sonrası hormon durumundan yine çıkabilir gibi olumsuz şeyler söyledi. Bu ne saçmalıyor dedim içimden öyle birşey olsa duyulmaz mı?
Pazartesi saat 11'de iğneliye başlıyorum yalnız altın iğne mi gümüş iğne mi kullanmalıyım?
Ayrıca meme protezi olanlar meme çevresine iğneli epilasyon yaptırabilirmi? (bende kas altında protez var)
Bilgi verirseniz sevinirim
Çok teşekkürler
Hepinize sevgiler

Back