- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
-
- Konu Sahibi deusarebeld
Uyuşturuyorlar. Acı en son düşündüğüm şey. Kalıcı olması, bi zararı olmaması, kesin sonuç vermesi önemliIgneli mi? Acidan tavana cikarsiniz yahu.
Uyuşturuyorlar. Ağda da bile çok acı oluyor bi yerden başlamak lazımUyuşturuyorlar. Acı en son düşündüğüm şey. Kalıcı olması, bi zararı olmaması, kesin sonuç vermesi önemli
Uyuşturuyorlar. Acı en son düşündüğüm şey. Kalıcı olması, bi zararı olmaması, kesin sonuç vermesi önemli
Acısız da güzellik olmuyor malesefBiber acisina benzemez ama.
Peki dedikleri gibi önce lazerle azaltıp sonra iğneli yaptırmak nasıl sizceÖnce bir deneme seansına git, bir süre takip et (2 ay kadar)eğer cildinde iğneli epilasyonun yapıldığı gözeneklerde pigmentasyon kaybı yani kalıcı beyaz noktalar oluşmuyorsa iğneli epilasyon daha kesin sonuç verir.
Direkt iğneli ile başla tabii dediğim gibi pigmentasyon kaybı oluşmuyorsa.Peki dedikleri gibi önce lazerle azaltıp sonra iğneli yaptırmak nasıl sizce
Evet tek tek aldıkları için daha uzun sürer. Ama kesin bitsin de başka derdim yok. Bi de malum genital bölge lazerde rahime geçip geçmediğini bilemiyorsun iğneli de o risk yokİğneli uzun sürmez mi? Ağdaya giderim ama kısa sürüyor iğneli de en az iki saat açıp beklersin. Zor geldi bana
Çocuk sahibi olmaya engel mi geçiyor mu ışınlar rahme pekiGenital bölge derken, Bikini bölümünü kastediyorsaniz ben 19 yasindayken 4 kes gittim üzerinden 10 yil gecti hala tek bir tüyüm yok. Lazer yaptirmistim. Fakat iclerine Kadar yaptirmadim o Zamanki jinekologum tavsiye etmemisti.
Çocuk sahibi olmaya engel mi geçiyor mu ışınlar rahme peki
Anladım. Bende şuanki araştırmalarımın sonucu iğnelide karar kıldım gibi zatenYani bana o zamanki jinekologum yan etkileri henüz daha belli degil riske girmeyyelim demisti, cünkü 10 yil önce lazer daha cok yeniydi. Hos suan hamileyim, mesela asla lazer yaptiramam yada mikrodalganin önünde bile durmam yasak, bu tarz isinlarin yapabileceklerini cok kestiremiyorlar o yüzden ben tavsiye etmiyorum, cok dikkatli olun derim.