Kizlar ben hic bikini bolgeme agda yapdirmadim,cesaret etmedim,hep korktum acisindan.ama artik hamileyim ve ilerleyen aylarda da zor olacak diye bana karar verdim yaptiricam.ben 2 yerle gorustum,ikisi de bezsiz yapiyor.yani sir agdayla.sicak oluyor,yapistriyorsun kuruyor ve cekiyorsun ya oyle.onu ben kendim denemistim cok acitmisti.bezle de yapabilirim diyor biri ama orasi cok zarif diye bezsiz tavsiye ediyorum dedi.siz nasil yaptiriyorsunuz?bezle mi,bezsiz mi?
Kizlar ben hic bikini bolgeme agda yapdirmadim,cesaret etmedim,hep korktum acisindan.ama artik hamileyim ve ilerleyen aylarda da zor olacak diye bana karar verdim yaptiricam.ben 2 yerle gorustum,ikisi de bezsiz yapiyor.yani sir agdayla.sicak oluyor,yapistriyorsun kuruyor ve cekiyorsun ya oyle.onu ben kendim denemistim cok acitmisti.bezle de yapabilirim diyor biri ama orasi cok zarif diye bezsiz tavsiye ediyorum dedi.siz nasil yaptiriyorsunuz?bezle mi,bezsiz mi?
cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin.
bana da soylediler bezsiz aldirmak lazimmis,o bolge hassas oldugu icin.
ama emla krem hamilelikte zararli mi degil mi bilmedigimden uygulayamiyacagim.
ben koltukaltlarimi da ilk basladigimda acimisti,ama simdi kendim yapiyorum ve hiiic acimiyor.
cok cesaret verdiniz gercekten,tesekkurler.yaptirir yaptirmaz burda anlaticam :)))
neyle yapıyosun zeynep neslihan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?