Kizlar ben hic bikini bolgeme agda yapdirmadim,cesaret etmedim,hep korktum acisindan.ama artik hamileyim ve ilerleyen aylarda da zor olacak diye bana karar verdim yaptiricam.ben 2 yerle gorustum,ikisi de bezsiz yapiyor.yani sir agdayla.sicak oluyor,yapistriyorsun kuruyor ve cekiyorsun ya oyle.onu ben kendim denemistim cok acitmisti.bezle de yapabilirim diyor biri ama orasi cok zarif diye bezsiz tavsiye ediyorum dedi.siz nasil yaptiriyorsunuz?bezle mi,bezsiz mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genital bolgeye agdayi bezle mi yaptiriyorsunuz,yoksa sir agda mi?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kizlar ben hic bikini bolgeme agda yapdirmadim,cesaret etmedim,hep korktum acisindan.ama artik hamileyim ve ilerleyen aylarda da zor olacak diye bana karar verdim yaptiricam.ben 2 yerle gorustum,ikisi de bezsiz yapiyor.yani sir agdayla.sicak oluyor,yapistriyorsun kuruyor ve cekiyorsun ya oyle.onu ben kendim denemistim cok acitmisti.bezle de yapabilirim diyor biri ama orasi cok zarif diye bezsiz tavsiye ediyorum dedi.siz nasil yaptiriyorsunuz?bezle mi,bezsiz mi?
kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama kararınızı verip yaptırın ben hamileyken başta gitmedim son aylarda çok sıkıntı çektim. dr ile kıllarım arasında kaldım. bezle yada bezsiz hangisine gidersen git ilk seferde biraz acır am 2.sinden sonra acın az olur. ama bile birine yani kuaföre yaptır.
- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Kizlar ben hic bikini bolgeme agda yapdirmadim,cesaret etmedim,hep korktum acisindan.ama artik hamileyim ve ilerleyen aylarda da zor olacak diye bana karar verdim yaptiricam.ben 2 yerle gorustum,ikisi de bezsiz yapiyor.yani sir agdayla.sicak oluyor,yapistriyorsun kuruyor ve cekiyorsun ya oyle.onu ben kendim denemistim cok acitmisti.bezle de yapabilirim diyor biri ama orasi cok zarif diye bezsiz tavsiye ediyorum dedi.siz nasil yaptiriyorsunuz?bezle mi,bezsiz mi?
anladığım kadarıyla acısındanda şikayetçi olmuşsun bence emla krem kullan ağdaya gitmeden önce( kremle ilgili bu forumda çokça bilgi var istersen araştır)
ben kendim yapıyorum bezsiz uyguluyorum yinede tercih sizin....fisfisfis
cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin.
bana da soylediler bezsiz aldirmak lazimmis,o bolge hassas oldugu icin.
ama emla krem hamilelikte zararli mi degil mi bilmedigimden uygulayamiyacagim.
ben koltukaltlarimi da ilk basladigimda acimisti,ama simdi kendim yapiyorum ve hiiic acimiyor.
cok cesaret verdiniz gercekten,tesekkurler.yaptirir yaptirmaz burda anlaticam :)))
ben koltukaltlarimi da ilk basladigimda acimisti,ama simdi kendim yapiyorum ve hiiic acimiyor.
cok cesaret verdiniz gercekten,tesekkurler.yaptirir yaptirmaz burda anlaticam :)))
cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin.
bence iyi düşünmüşsün eğer hamile iseniz emla krem kullanmayın dr'lar kesinlikle önemiyorlar.
canım ben bezsiz yaptırıyorum bi arkadaşım yaptırdı bezlede sonucu hiç yazmıyım korkarsın
Bezsiz çok rahat olur ağdacım maşallah çok çok usta bu işte ve hiç acı olmuyor yani öyle dyanılmıcak bir acı olmuyor
ınsan kendi yaparsa acır unutma ağdacım bile kendi ağdasını 2 saatte yapıyormuş en az
Benimki 15 dk en fazla 20 sürüyor
ve inan alışırsın çok rahat olacak gelecek aylarda
Bezsiz çok rahat olur ağdacım maşallah çok çok usta bu işte ve hiç acı olmuyor yani öyle dyanılmıcak bir acı olmuyor
ınsan kendi yaparsa acır unutma ağdacım bile kendi ağdasını 2 saatte yapıyormuş en az
Benimki 15 dk en fazla 20 sürüyor
ve inan alışırsın çok rahat olacak gelecek aylarda
E
EU3
Ziyaretçi
neyle yapıyosun zeynep neslihan?
ağdayla,hani kabı koyu renkli oluyor,biraz sıcak suda bekletiyorsun önce ,sonra elinle alıp yapıştırıyorsun .
- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118