• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bolgeye agdayi bezle mi yaptiriyorsunuz,yoksa sir agda mi?

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
Kizlar ben hic bikini bolgeme agda yapdirmadim,cesaret etmedim,hep korktum acisindan.ama artik hamileyim ve ilerleyen aylarda da zor olacak diye bana karar verdim yaptiricam.ben 2 yerle gorustum,ikisi de bezsiz yapiyor.yani sir agdayla.sicak oluyor,yapistriyorsun kuruyor ve cekiyorsun ya oyle.onu ben kendim denemistim cok acitmisti.bezle de yapabilirim diyor biri ama orasi cok zarif diye bezsiz tavsiye ediyorum dedi.siz nasil yaptiriyorsunuz?bezle mi,bezsiz mi?

Kizlar ben hic bikini bolgeme agda yapdirmadim,cesaret etmedim,hep korktum acisindan.ama artik hamileyim ve ilerleyen aylarda da zor olacak diye bana karar verdim yaptiricam.ben 2 yerle gorustum,ikisi de bezsiz yapiyor.yani sir agdayla.sicak oluyor,yapistriyorsun kuruyor ve cekiyorsun ya oyle.onu ben kendim denemistim cok acitmisti.bezle de yapabilirim diyor biri ama orasi cok zarif diye bezsiz tavsiye ediyorum dedi.siz nasil yaptiriyorsunuz?bezle mi,bezsiz mi?

kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama kararınızı verip yaptırın ben hamileyken başta gitmedim son aylarda çok sıkıntı çektim. dr ile kıllarım arasında kaldım. bezle yada bezsiz hangisine gidersen git ilk seferde biraz acır am 2.sinden sonra acın az olur. ama bile birine yani kuaföre yaptır.

senin yapamla bilen birinin yapması aynı olmaz. inan kendin yapmışsan bilirsin acısını . başkası yaparsa o acının yarısını düşün.:kedi:

canım genelde bezsiz yapıyorlar
o ağda tüyleri yumuşatıp inceltiyor
bence en kısa zamanda başla
bu zamana kadar neden yaptırmamışım diyeceksin
evet acıyacak ama kendi yaptığın ile bilen birinin yapması aynı değil inan
çok rahat edeceksin emin ol

bezsiz derken anlamadım ben.. bende sir agda yaptırıyorum pembe birsey sıcak oluyor suruyor bezi koyup cekiyor kaslarımı aldırırken eliyle cekiyor

bende aldırıyorum.önceden ağdayı surup bezle cekiyordu.ama şimdi yeni bir yere gidiyorum.bikini bölgesinin bezsiz alınması gerekiyormuş.hasas bölge oldugu için.ilkinde biraz acıyor ama sonra bittigini bile anlamıyorsunuz.

anladığım kadarıyla acısındanda şikayetçi olmuşsun bence emla krem kullan ağdaya gitmeden önce( kremle ilgili bu forumda çokça bilgi var istersen araştır)
ben kendim yapıyorum bezsiz uyguluyorum yinede tercih sizin....fisfisfis

cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin.
bana da soylediler bezsiz aldirmak lazimmis,o bolge hassas oldugu icin.
ama emla krem hamilelikte zararli mi degil mi bilmedigimden uygulayamiyacagim.
ben koltukaltlarimi da ilk basladigimda acimisti,ama simdi kendim yapiyorum ve hiiic acimiyor.
cok cesaret verdiniz gercekten,tesekkurler.yaptirir yaptirmaz burda anlaticam :)))

cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin.
bana da soylediler bezsiz aldirmak lazimmis,o bolge hassas oldugu icin.
ama emla krem hamilelikte zararli mi degil mi bilmedigimden uygulayamiyacagim.
ben koltukaltlarimi da ilk basladigimda acimisti,ama simdi kendim yapiyorum ve hiiic acimiyor.
cok cesaret verdiniz gercekten,tesekkurler.yaptirir yaptirmaz burda anlaticam :)))

bence iyi düşünmüşsün eğer hamile iseniz emla krem kullanmayın dr'lar kesinlikle önemiyorlar.

canım ben bezsiz yaptırıyorum bi arkadaşım yaptırdı bezlede sonucu hiç yazmıyım korkarsın
Bezsiz çok rahat olur ağdacım maşallah çok çok usta bu işte ve hiç acı olmuyor yani öyle dyanılmıcak bir acı olmuyor
ınsan kendi yaparsa acır unutma ağdacım bile kendi ağdasını 2 saatte yapıyormuş en az
Benimki 15 dk en fazla 20 sürüyor
ve inan alışırsın çok rahat olacak gelecek aylarda

kendim yapıyorum ve hiç acımıyor 20 dk da bitiyor.Bez kullanmıyorum.

bne konserve ısıtıcı sıparıs verdım pudralı konserve agdada alıcam
agda bezı de aldım kagıt olanlardan evde kendım yapabılırmıyım acaba deneyen varmı arkadaslar

bence sir ağda
bezle cekerken acıo baya. bide küçük küçük yapıstırıp cekmek yerine komple yapıstırıp cekebiliolarbilmiyorumkismile 2 dakikada bitio ama sende bitiosun:D

ben veet in soğuk ağda bantıyla alıyorum hiç acımıyo ama o bantlar sir ağda değil galiba demi ben sire mi döneyim

Canım bende depilissima konserve ağda kullanıyorum titanyum diye bir ağdası var bikini bölgesi için ondan aldım ağda makinesinde ısıtıyorum sonra bölgeye sürüyorum elle yavaş yavaş çekiyorum 20 dk sürmüyor ben ağdacıya gidemiyorum utanıyorum evde yapıyorum o yüzden

Back