Genital bölgesini ameliyat eldivenle alanlar ?

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Merhaba kızlar.. Dün annemle kıl tüy meselelerini konuşurken annem söyledi bu fıkrı. Ben eldivenle alıyorum biraz uzayıp tutulacak kıvama gelinde 3er 4er tutup çekiyorum dedi. Ay anne acırrr!! falan yaptımda birkaç çekişte uyuşuyor dedi. Bende denemek istiyorum biraz uzadıktan sonra. Bu yöntemi deneyen arkadaşların yorumlarını beklıyorum.

Resmen ıskence yaa agdadan da beter 2 ser 3 er bır haftda ustu bıter artık:)

en ıyı yontemlerden biri zamanla eliniz alışır kolay alırsınız

eger jiletten dönğyorsan kökü sert olur kanayabilir
Evet jiletle aldım sureklı. Bıkeresınde lisede gittim ağdacıya afedersiniz orası mosmor oldu ve bağırmalarımla bına sallandı o derece acıdı. Geçenlerde evde yapıyım dedım sürdüm az az bezi yapıştırıp çektim üst bölgesini anca aldım altlara inemedim bile çok can yakıcı

Valla deriyi gergin ve sıkı tutunca gayet güzel alıyor.2. güzel yöntem de parmağına bir miktar erimiş sir ağda alıp parmağınla biraz incelt,sonra tüyü tut çek tut çek ,büyük kolaylık.Eldiven de iyi bir yöntem ama bu dediğim yöntem dajha çok tüy alıyor.

evet deriyi gergin tutman gerekiyo tek tek yapmayı deneme 5-10 tanesini birden tutu zaten alışınca pıt pıt koparılıyor benim önceki yöntemimdi tek eksi yönü tutuluncaya kadar uzaması gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…