• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgesine lazer uygulamasi??????

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
Merhaba kizlar,

bir kac gün önce iki arkadasim birlikte tüylerinden kurtulmak icin lazer yöntemine basvurduklairni söylediler.
Ilk basta sadece koltuk alti bacak falandir diye cok orali olmadim.Ta ki heryere uygulatiyoruz diyene kadar.

Genital bölgeyede lazer uygulamasi yapiliyormus. Bunu duyunca cok sevindim. Bende kurtulmak istiyorum artik bu tüylerden.

Bizimle sende gel dediler ama cok utanirim herhalde....Yani ne bileyim, lazer uygulamasi yapan kadinin karsisina gecipte genital bölgeme lazer uyguladigini düsünemiyorum hic :(

Bu duyguyu nasil yenebilirimmmm?

Merhaba kizlar,

bir kac gün önce iki arkadasim birlikte tüylerinden kurtulmak icin lazer yöntemine basvurduklairni söylediler.
Ilk basta sadece koltuk alti bacak falandir diye cok orali olmadim.Ta ki heryere uygulatiyoruz diyene kadar.

Genital bölgeyede lazer uygulamasi yapiliyormus. Bunu duyunca cok sevindim. Bende kurtulmak istiyorum artik bu tüylerden.

Bizimle sende gel dediler ama cok utanirim herhalde....Yani ne bileyim, lazer uygulamasi yapan kadinin karsisina gecipte genital bölgeme lazer uyguladigini düsünemiyorum hic :(

Canım düşünkü bu kadın için çok normal birşey kim bilir günde kaç defa genital bölge lazeri yapıyor. O seni rahatlatır zaten. Bende koltuk altı ve bacağa yaptrdım lazer. Duyduğuma göre genital böyle çok acıyormuş :9:

Canım düşünkü bu kadın için çok normal birşey kim bilir günde kaç defa genital bölge lazeri yapıyor. O seni rahatlatır zaten. Bende koltuk altı ve bacağa yaptrdım lazer. Duyduğuma göre genital böyle çok acıyormuş :9:

peki koltuk alti ve bacaktan memnunmusun?

ohooo, o lazer uygulamasini yapanlar o kadar alisik ki.. hic utanma onlar neler goruyorlardir :52:

peki koltuk alti ve bacaktan memnunmusun?

Evet koltukaltı ve bacaktan çok memnunum. Yaz boyu her gün onları düşünmem gerekirdi giyeceğim kıyafetleri seçerken. Çok rahat ettim. Koltukaltı özellikle fiyatı da çok uygun oluyor. Bacak biraz pahalı ama .

Merhaba kizlar,

muhabbet açmayı deneyebilirsin :27: ben hep çoluk çocuk muhabbeti açıyorum, evli mi değil mi diye soruyorum ne bileyim öyle günlük konulardan muhabbet açınca çok garip olmuyor.

Back