Genital bölgesinde siğil olan arkadaşlar var mı?nasıl geçti?y

Bence bu tarz kremler öncesi araştırmak gerekir. Kaş yapalım derken göz çıkartmamak gerekir.

Genital sigil nedir?

Ben bu video izlenmeli. Faydalı buldum paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
dr'a gidersen benim sana tavsiyem kesinlikle yaktırma koterle siğilleri yakarken etrafa eriyen siğil parçalarının dağılmasından dolayı kısa bir süre sonra çoğalarak çıkıyor.Biz bu yüzden çok sıkıntı çektik biz siğillerin bu yüzden çoğaldığını farkettik malesef dr fark edememiş bunca zaman burda ilaç reklamı yapan arkadaşlara gelince eşim ve ben o yazdığınız ilaçların tümünü kullandık diyebilirim ya hiç etkisi olmadı yada parçaladı ya düşünsenize ten rengi olan siğiller nasıl oluyorda bu satılan kimyasalları kullandıktan sonra siyah bir hal alıyor bir tane siğil bilgisizlik ve yanlış uygulamalardan dolayı en az on tane oldu onca zaman boşuna zaman kaybı stres olduk. Psikolojimiz bozuldu.İnanın bunlardan kurtulana kadar uzman olduk diyebilirim.Sonrasında bitkisel bir ürün kullandık ya şaka gibi bakın abartmıyorum tam 4 gün evet evet tam 4 günde ne eşimde ne de bende hiçbir şey kalmadı.O yok olmayan siğiller kuru yaprak gibi döküldüler eşim ürünü aldığı kişiye teşekkür etmek için aradığında kişinin söylediği şu olmuş yutulanını geliştirdik ve siğilleri vücuttan tamamen yok ediyor diye eşimle aralarında konuşma geçmiş eşim bana bu konuşmaları söyleyince şok oldum ve inanamadım.Biz onca zaman üniversitede tedavi gördük iyileşemedik.Hiçbir tıp bilgisi olmayan birilerinden iyileşme kaydettik.Biz iyleşmiş olsak bile ama bunun böyle olmaması gerekirdi koca karı ilacıyla değilde tıbbi hijyenik hekim tarafından bizlerin tedavi olması veya ilaç kullanması gerek diye de düşünüyorum.ALLAHTAN herkeze acil şifalar dilerim.
Melek hanım neyle şifa bulduğunuzu öğrenebilirmiyim??

Bu sigiller kasinti yapiyormuu??? Benim yaklasik iki haftadir araliklarla ve delirtcek derecede kasintim oldu travazol kullanmaya basladim fakat aynadan baktigimda sag ic dudakta kucuk capli sivri et parcasi gordum yuvarlak degildi ve sanirim kasintimin nedeni de bu :KK43: fakat bu sigil mi bilmiyorum
Merhana aynı uzun et parçalarından bendede var. Siğilmi çıktı acaba sizinki? Bende merak içindeyim

Back