Genital bölgesinde siğil olan arkadaşlar var mı?nasıl geçti?y

genital bölgede sigil olmasının nedeni virüslerdir yeşil çayı 10 dk kaynat ve sogugunca uygula seni rahatlatacaktır

Kızlar bendede vajınal ucuk dendı sıgılle ucuk farklı mı bılemıyorum ama ben 1 ay sogan kuru uyguladım kontroldede doktorum bısey goremedıgıni soyledı acıkcası bende sasırdım ama tekrar olustumu olusmadımı takıpte etmedım dogrusu ama gebelık dusundugum ıcın bı kac farklı doktora gıttıgımdede hıc bırı boyle bıseyın varlıgından soz etmedıler.Bende sogan kurunden oldugunu dusunuyorum.

mrb soğan küründen bahsetmissin nasıl yaptıgını anlatırmısın bendede vardı elma sirkesiyle yok ettim ama yine de yeniden cıkma korkusu var .sürekli takip ediyorum bilgi verirsen sevinirim

mrb soğan küründen bahsetmissin nasıl yaptıgını anlatırmısın bendede vardı elma sirkesiyle yok ettim ama yine de yeniden cıkma korkusu var .sürekli takip ediyorum bilgi verirsen sevinirim

Canim ben sabah aksam tencereye 2 bardak suya bir sogani kabuguyla birlikte 4e bolup attim 6-7 dakka gibi fokurdayinca kapattim altini soguyuncada ictim baskada bisi yapmadim.kontrollerdede doktorlar ucuk falan gormedik dediler kistte yoktu.

sogan kurunun faydali oldugu soyleniyor ayrica birde brokoli kuru uygulayin derim. 21 gun yeterli. civan percemi de iyi gelir.

Yardım lütfen
Merhabalar bende yeni üye oldum ve bilginize çok ihtiyacım var kızlar..24 yaşındayım ve evliyim 3 hafta önce rahim ağzında siğil farkettim ve hemen doktora gittim kondilom olduğunu söyledi sonra yakılması gerekiyor dedi ve özel klinikte yaktı doktorum bu arada rahmin iç kısmınada bi kaç tane yayılmış 5 6 tane yakmış narkoz verdiler yarım saate uyandım aradan 2 hafta geçti iç bölümde şerit şeklinde kabarcıklar var su toplaması gibi aynı.ve bügünde kan geldi çok korkuyorum hala canım yanıyor ve kaşıntım çok fazla eşimle çocuk yapmayı planlıyoruz ama rahim içinin ağrısından mümkün olmuyor.. Bu iyileşme süresi ne kadar sürer korkulacak bişi var mıdır acaba kendini yiyip bitiyorum aynı durumu yaşayan var mı(

Bu sigiller kasinti yapiyormuu??? Benim yaklasik iki haftadir araliklarla ve delirtcek derecede kasintim oldu travazol kullanmaya basladim fakat aynadan baktigimda sag ic dudakta kucuk capli sivri et parcasi gordum yuvarlak degildi ve sanirim kasintimin nedeni de bu fakat bu sigil mi bilmiyorum

Yani kendiligindenmi gecti

benimde esimde cikmis ameliyatla aldirdi bende simdi sigil yok ama o virüs vucuttami die nasil baktircam kandan bakilmiyomus baskahangi test oluyor?

merhabalar ben 24 yaşındayım. yarın genital siğil şühpesi ile doktora gidicem. çok korkuyorum. tedavi süreci nasıldır. kanser yaptığı söyleniyor. hemen mi oluyor. çok korkuyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

Peki tamamiyle sigillerden yada virusten kurtuldunmu

en başta kurtuldum herhangi bir ağrım sızım olmadı 1 ay sonra birtane çıktı doktorun işleminin başarılı olmadıgını ne kadar yaktırsamda geri çıkacağını düşündüm ve gitmedim çoğalma olmadı kendi kendine büyüdü ve gitti yani boşuna panik yaptım ve aldırdm aldırmasaydım kendi kendine giderlerdi

bende kriyo uygulattım , hpv testi yapıldı smear alındı ( senelik tekrar şart) en fazla 5 dakika da dondurdu. 3 gün fucidin antibiyotik krem. sonrsı aynen devam.kesinlikle kafana takma dedi , tedavisi mümkün ayrıca sürekli takipte olduğun için sıkıntılı bir durum olsa bile erken müdahale ile hemen temizleniyor dedi. kadın çok rahattı . dermatolojiye gittim. ama testlerimi kadın doğumcu yapmıştı. kuruyup gider ama normal doğum yok dedi , Allah bebek nasip ederse sezaryen olucakmışız bebeğe bulaşır dedi. napalım takdir. bebişlere bir şey olmasın da, normal doğum da yapmayalım dedim artık (((

slm allah rızası ıcın banada akıl verın 37 yaşında 3 çocuk annesıyım 5 yıl once esım terk ettı bende de 3 ay kadar once genıtal bolgemde bır sıgıl çıktı aldırış etmedım epilasyon makınasıyla genel temızlık yaparken koradım knadı ve sımdı bır suru çıktı istanbul samatya eğitimarastırma hastanesıne genel cerraha ve cıldıyeye gıttım yakılcak dedı kan testlerım temız çıktı ve şok oldumkı cınsel yolla bulaşırmış oysa ben esımden sonra kımseyle olmadım ve hıjyen çok onemlı benım ıcın aldara dıye ilaç yadı sıgorta karşılamıyor 133 tl alamadım komşu sarımsak ez koy dedı 2 gece yaptım hafif yanma yaptı ama 3gece sarımsak szıp koydum bır yandı gozumden yaş geldı sabrettım 1 saat beklettım malesef cıldım yanık gıbı oldu sıgıller duruyor iş hayatımıda etkıledı yuyuyemıyorumda ne yapayım zaten rahatsızım çok hastaneye gıt gel ızın vermıyorlar cıkartrlar ışten evde başka ne yapabılırım tşkl

Stres yaparsan daha da cogalacagini unutma . Izin alamıyorum demişsin ben elma sirkesi duydum netten bir araştır istersen. Geçiyor kafanda büyütme bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalış.

Can

Canım o öyle sarımsaklık iş değil sarımsak antibiyotik özelliğinden dolayı iltihaba falan iyi geliyor siğillere bir şey yapmaz mecbur gidip yaktıracaksın ayrıca sadece cinsel yolla değil gittiğin ağdacıda bile bulaşabilir o sebeple dr a gidip yaktıracaksın bu arada korkme benim kolumun altında çıktı yaktılar cocuktum ozaman ve hiç acımıyor daha fazla birşey sürme yara için bir ilaç sürebilirsin terramycin gibi sıkma canını her kadında oluyor :)

sağolasın canım ya piskolajım bozuldu iyice her fıırsatta gırip girip tedavı yontemlerıne feln bakar oldum en doğrusu doktora tkr gıtmek tşk ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…