Arkadaşlar
Kesinlikle bu tip maddeleri kullanmayın.
Ben podofilm ile yaktim daha sonrasinda 1tane cikti aylar sonra.simdi onu da bu yontemle yakiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar
Kesinlikle bu tip maddeleri kullanmayın.
Kızlar bendede vajınal ucuk dendı sıgılle ucuk farklı mı bılemıyorum ama ben 1 ay sogan kuru uyguladım kontroldede doktorum bısey goremedıgıni soyledı acıkcası bende sasırdım ama tekrar olustumu olusmadımı takıpte etmedım dogrusu ama gebelık dusundugum ıcın bı kac farklı doktora gıttıgımdede hıc bırı boyle bıseyın varlıgından soz etmedıler.Bende sogan kurunden oldugunu dusunuyorum.
mrb soğan küründen bahsetmissin nasıl yaptıgını anlatırmısın bendede vardı elma sirkesiyle yok ettim ama yine de yeniden cıkma korkusu var .sürekli takip ediyorum bilgi verirsen sevinirim
Canim ben sabah aksam tencereye 2 bardak suya bir sogani kabuguyla birlikte 4e bolup attim 6-7 dakka gibi fokurdayinca kapattim altini soguyuncada ictim baskada bisi yapmadim.kontrollerdede doktorlar ucuk falan gormedik dediler kistte yoktu.
sigaranın bir zararı olucagını sanmıyorum bendede çıkmıştı siğil 1 ayda dahada büyümüştü korktugum için doktora gidip aldırdım
Benimde vardı bir ay önce doktora gittim ilaç verdi ama kullanmadım açıkçası eşim eğitim de olduğundan ilişki yoktu kendime zaman ayırdım olması gerekenden biraz fazla hijyen davrandım ve kendiliğinden gitti küçük bir tavsiyem var genital bölgeyi kuru tutmaya bak geçmiş olsun
Peki tamamiyle sigillerden yada virusten kurtuldunmu
slm allah rızası ıcın banada akıl verın 37 yaşında 3 çocuk annesıyım 5 yıl once esım terk ettı bende de 3 ay kadar once genıtal bolgemde bır sıgıl çıktı aldırış etmedım epilasyon makınasıyla genel temızlık yaparken koradım knadı ve sımdı bır suru çıktı istanbul samatya eğitimarastırma hastanesıne genel cerraha ve cıldıyeye gıttım yakılcak dedı kan testlerım temız çıktı ve şok oldumkı cınsel yolla bulaşırmış oysa ben esımden sonra kımseyle olmadım ve hıjyen çok onemlı benım ıcın aldara dıye ilaç yadı sıgorta karşılamıyor 133 tl alamadım komşu sarımsak ez koy dedı 2 gece yaptım hafif yanma yaptı ama 3gece sarımsak szıp koydum bır yandı gozumden yaş geldı sabrettım 1 saat beklettım malesef cıldım yanık gıbı oldu sıgıller duruyor iş hayatımıda etkıledı yuyuyemıyorumda ne yapayım zaten rahatsızım çok hastaneye gıt gel ızın vermıyorlar cıkartrlar ışten evde başka ne yapabılırım tşkl
slm allah rızası ıcın banada akıl verın 37 yaşında 3 çocuk annesıyım 5 yıl once esım terk ettı bende de 3 ay kadar once genıtal bolgemde bır sıgıl çıktı aldırış etmedım epilasyon makınasıyla genel temızlık yaparken koradım knadı ve sımdı bır suru çıktı istanbul samatya eğitimarastırma hastanesıne genel cerraha ve cıldıyeye gıttım yakılcak dedı kan testlerım temız çıktı ve şok oldumkı cınsel yolla bulaşırmış oysa ben esımden sonra kımseyle olmadım ve hıjyen çok onemlı benım ıcın aldara dıye ilaç yadı sıgorta karşılamıyor 133 tl alamadım komşu sarımsak ez koy dedı 2 gece yaptım hafif yanma yaptı ama 3gece sarımsak szıp koydum bır yandı gozumden yaş geldı sabrettım 1 saat beklettım malesef cıldım yanık gıbı oldu sıgıller duruyor iş hayatımıda etkıledı yuyuyemıyorumda ne yapayım zaten rahatsızım çok hastaneye gıt gel ızın vermıyorlar cıkartrlar ışten evde başka ne yapabılırım tşkl[/QUOTE
sağolasın canım ya piskolajım bozuldu iyice her fıırsatta gırip girip tedavı yontemlerıne feln bakar oldum en doğrusu doktora tkr gıtmek tşk ederımCanım o öyle sarımsaklık iş değil sarımsak antibiyotik özelliğinden dolayı iltihaba falan iyi geliyor siğillere bir şey yapmaz mecbur gidip yaktıracaksın ayrıca sadece cinsel yolla değil gittiğin ağdacıda bile bulaşabilir o sebeple dr a gidip yaktıracaksın bu arada korkme benim kolumun altında çıktı yaktılar cocuktum ozaman ve hiç acımıyor daha fazla birşey sürme yara için bir ilaç sürebilirsin terramycin gibi sıkma canını her kadında oluyor :)