Genital bölgesinde siğil olan arkadaşlar var mı?nasıl geçti?y

beydam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
85
0
86
Denizli
Benim yaklaşık 5 ay önce yaptırdığım HPV DNA testinde hpv 66 rastlandı fakat siğil falan yoktu.5 aydır eşimle birlikte olmadım ve en son yaptırdığım testte hpv negatif çıktı.Fakat 2 hafta önce eşimle daha bir temas olmadığı halde genital bölgemde 2 tane beyaz kabarcık gördüm yarım cm büyüklüğünde siğil olduğunu düşünüyorum.Bu arada çörek otunu duydum, ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba çörek otu doğum kontrol hapının etkinliğini azaltırmı arkadaşlar yardım edin lütfen.Bu arada günde 2 tane sigara içmemin bir zararı olurmu?Yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.:44:

sigaranın bir zararı olucagını sanmıyorum bendede çıkmıştı siğil 1 ayda dahada büyümüştü korktugum için doktora gidip aldırdım

merhaba benim öğrenmek istediğim bir şey var hpv için sırf smear testi yeterli midir yoksa diğer testleri de yaptırmak gerekir mi ? bir de diğer testler nedir ayrıntılı olarak bulamadım... bu dna kan testi midir? birileri yardımcı olursa sevinirim...teşekkürler

kızlar genital bölgemde benimde siğiller var boyutları küçük dr gidicem hangi bölüm bakıyor cildiye diye biliyorum ben ama acaba jinekolojide bakar mı?

kızlar genital bölgemde benimde siğiller var boyutları küçük dr gidicem hangi bölüm bakıyor cildiye diye biliyorum ben ama acaba jinekolojide bakar mı?

ben bekarken yaşamıştım aynı sorunu ve jinekoloğa gitmştm bana bi krem vermşti adını hatırlayamıyorum 4 sene oldu ama cilt kanseri hastalarında kullanılan bi ilaçmış ve malum kanser ilacı olduğu için de oldukca pahalıydı...küçük paketler halindeydi ve her paketi tek kullanımlıktı adını hatırlayamadm ama doktora görün uygun bir tedavi şekli uygulayacaktır ama ihmal etme...gecmiş olsun çok....

aldara mıydı o kremin ismi yeşil pakette

arkadaşım, bende de siğile benzer 2 tane kabarcık olmuştu, biri resmen et beni gibiydi kırmızı mercimek çapında 5 mm yüksekliğindeydi....ve çıkarken hiç belirtisi olmamıştı, çok önemsemedim ve aradan 2 ay geçtikten sonra onun az bu tarafında bi tane daha çıktı ama ne acı ne ağrı anlatamam sünnet olmuş çocuk gibi yürüdüm 2 gün boyunca neyse netten araştırınca öldüm kor kudannn hemen doktora gittim, özel doktordu... muayene etti etraflıca, vajina içinde ve başka yerde olmadığı için şanslısın olayın başında yakaladık dedi... tam 2 saat bana ve eşime neden olduğunu, niye çıktığını anlattı ve %51 ihtimal siğil, dedi yni hpv virüsü olabilir dedi... cinsel yolla geçer, eşinde başkasından kapmıştır dedi, eşimde çok üzüldü bende ama eşimde hiç siğil çıkmamış daha önce...9 ay önce falan smear testi yaptırdığımda tertemiz çıkmıştı, doktor rahatladı, rahim kanseri olsa o teste çıkardı dedi... ve bir krem ve antibiyotik verdi, hiç aksatmadan sürdüm, kullandımmm veeeee çörek otu yedim her yemeğime kattım ... hiçbir yan etkisi yok arkadaşlar ve ben onun sayesinde alt ettğimi düşünüyorum tabi ilaçların da faydası olmuştur....doktor dediki, eğer gerçekten siğilse 2 günde ya da 1 haftada orası ordu gibi olur dedi, çok çabuk ürer dedi....ve çokkkkk şükür ne üredi ne başka bişiii...ilaçları kullandığımın 2. gününde o 2. çıkan ağrılı siğil küçülmeye başladı acısı geçti falan :) ve hep kontrol ettim çoğalmadı hiç :) 10 gün ilaçları kullandım ve 10. günün sonunda ikinci çıkan siğil yok oldu :) ilk çıkan siğilimsi şey de küçüldü ....tabi doktorumu aradım o da benim kadarr çok sevindi :) hemen kontrole gittim veeeeee sonuççççç siğill değilmişşşş :) enfeksiyon kapmışsın o zaman dedi :) ilaçların da faydası olmuşşş çok sevindim dedi :) ilk çıkan siğilmsi şey de et beniymiş :) :)

canım çok geçmiş olsun ...allah kimseye yaşatmasın

Ardadaşlar öncelikle hpv dna testini soran arkadaşa cevap vermek istiyorum.smear testinde hpv çıkıyoondan sonra hangi tip hpv olduğunu anlamak için smear gibi tahlil alınıyo ve bu tahlilde hpv çeşidi bulunuyo(yani kötü huylumu iyi huylumu)

Arkadaşlarım bende çıkan siğiller sivilce gibi bi çıkıyolar sonra birkaçtanesi kuruyo,sonra birkaçtane daha çıkıyo.Şuan kurumuş halde uçları duruyolar bende çörek otu kullanıyorum fakat hiç ilaç kullanmıyorum bakalım ne olucak.Bu illetle yaşamak çok bunaltıcı ve artık içim daralıyo.

Arkadaşım sen çörek otu diyosunda benim sana bir sorum olacak ben doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba çörek otu doğum kontrol hapının etkinliğini azaltırmı acaba?:44:

Merhaba
Corek otunun cok faydali oldugu Kuran da da yazar. denemekte fayda var. Ama sanirim Prof. Dr. Ibrahim Saracoglu hamilelere onermiyor diye biliyorum. Bence onun sitesine bir goz at derim..
Sevgiler

dr'a gidersen benim sana tavsiyem kesinlikle yaktırma koterle siğilleri yakarken etrafa eriyen siğil parçalarının dağılmasından dolayı kısa bir süre sonra çoğalarak çıkıyor.Biz bu yüzden çok sıkıntı çektik biz siğillerin bu yüzden çoğaldığını farkettik malesef dr fark edememiş bunca zaman burda ilaç reklamı yapan arkadaşlara gelince eşim ve ben o yazdığınız ilaçların tümünü kullandık diyebilirim ya hiç etkisi olmadı yada parçaladı ya düşünsenize ten rengi olan siğiller nasıl oluyorda bu satılan kimyasalları kullandıktan sonra siyah bir hal alıyor bir tane siğil bilgisizlik ve yanlış uygulamalardan dolayı en az on tane oldu onca zaman boşuna zaman kaybı stres olduk. Psikolojimiz bozuldu.İnanın bunlardan kurtulana kadar uzman olduk diyebilirim.Sonrasında bitkisel bir ürün kullandık ya şaka gibi bakın abartmıyorum tam 4 gün evet evet tam 4 günde ne eşimde ne de bende hiçbir şey kalmadı.O yok olmayan siğiller kuru yaprak gibi döküldüler eşim ürünü aldığı kişiye teşekkür etmek için aradığında kişinin söylediği şu olmuş yutulanını geliştirdik ve siğilleri vücuttan tamamen yok ediyor diye eşimle aralarında konuşma geçmiş eşim bana bu konuşmaları söyleyince şok oldum ve inanamadım.Biz onca zaman üniversitede tedavi gördük iyileşemedik.Hiçbir tıp bilgisi olmayan birilerinden iyileşme kaydettik.Biz iyleşmiş olsak bile ama bunun böyle olmaması gerekirdi koca karı ilacıyla değilde tıbbi hijyenik hekim tarafından bizlerin tedavi olması veya ilaç kullanması gerek diye de düşünüyorum.ALLAHTAN herkeze acil şifalar dilerim.

öncellikle cvbın için cok tesekkür ederim ben henüz cesaret edip de gidemedim dr bazen ufalıyor siğiller bazen de bi bakmısım şişmiş et beni gibi olmus anlamıyorum baska bir yerde daha cıkmıstı o gitti suan da saymadım ama 5-6 tane var diyebilirim küçük olarak umarım kurtulurum bende dr yakma ya da doldurma yöntemini önerir tahminimce bu arada sizin adınıza sevindim cok ugraşmışsınız ama sonuçta kurtulmuşsunuz darısı bizlerin başına inş...

Cicimmmm kullandiginiz o ilac hakkinda da bilgi verebilir misin adi ya da icerigi vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…