Kızlar jel, sabun falan kullanmak çok tehlikeliymiş...
Bende bir dönem jeller, mendiller kullanıyordum, Allah'tan bir sorunla karşılaşmadım da jinekolojik muayene sırasında doktorum uyardı sakın bir şey sürme diye...
Sadece suyla temizle dedi bide hatta genital bölgeye duş yapmak bile sakıncalıymış, spermleri öldürebiliyormuş...
Hatta dr genital bölgenin kendine ait faunası var dedi, ordaki koku bile (aşırı olmamak kaydıyla) çok normal bir durummuş ki çoğu erkek bu kokuyu da çok severmiş :)))
haklısın hatta seks shoplarda vajina kokusu bile satılıyormuşşaka gibi duyduğumda inanamamıştım
haklısın hatta seks shoplarda vajina kokusu bile satılıyormuşşaka gibi duyduğumda inanamamıştım
bu konuda çok hassasım malum genital bölgemizde hassas :97: sabun ve duş jeliyle ohh missler gibi oluyorum derken mantar oldum :18: aman bende bir kaşıntı tatlıı tatlıı ayy sanki içimde onbinyüz tane kurt beni yiyor akıntıda cabasıdoktora gittim mantar olmuşum.naylon iç çamaşırları,duş jeli,sabun,hatta parfümlü pedleri dahi kullanmamamı önerdi.krem kullandım ve kurtuldum meğersem genital organımızın doğal ortamı öle olmalıymış çok fazla yıkamak dengesini bozuyormuş. suyla yetinemiycemi bildiğim için şimdilerde baya bi süredir avonun genital temizleyicisini kullanıyorum hiç sorunda yaşamadım boncukumu takayımda nazar olmasın pubikim
neeeee..??? bizim kurtulmaya çalıştığımız şeyi parayla mı satıolar yaniii..:))))
valla benim için çok önemli temizlik geçen gün ağda aptım 3 gündür haldır haldır kaşınıyorum yıkıyorum yarım saat geçio gene başlıyo en sonunda buz koydum aldı hafif kaşıntısını ama tek suylada olmaz kii üüüfff kötü olur yaaa en iyisi hiç bişi yapmamak çok doğal ortam olsun
bende eskiden çok şeylerle yıkardım vajinamı sabun,duş jeli ve eczanede satılmayan katalogla satılan bi genital jeliyle ama sonra aşırı enfeksiyon oldum doktora yeşil akıntı ve aşırııı bi kaşıntıyla gittim doktor dedi aşırı enfeksiyon olmuşsun kurtuldum ama şimdi çok şükür...
dr.bana eczanede satılan genital bölge jeli kullan ph 3-4,5 arası olanlaardan dedi doğal florasına uuygun olan vajinanın ve sabun sakın kullanma dedi,çamaşırlarını deterjanlı kalmıcak bi de traş yapmakta yapabiliyormuş işte sonra
iğne tedavisi ve geniş spektrumlu antibiyotik kullandım ve antifungal krem ardından gelmemi söyledi ilaçlar bitince sonra gittim yine bi dizi ilaç ve antibniyotik ve krem kullandım geçti ama şimdi o akdar dikkat ediyorum ki anlatamam Allah bi daha yaşatmasın yaarabbim çamaşırlarımı ütülüyorum,kaynaar suda yıkıyorum eczaneden aldığım jelle çok sık olmamak şartıyla banyodan banyoya yıkıyorum orayı işte öyle yani...
ama bi kaç arkadaşa önermemiş doktor jelleride banada doktor sebamedi önerdi eczaneden al dedi ama hem ben rahat edemem ki orayı sade suyla yıkamasam kokar çünkü o zman kendine has bi kokusu var sonuçta vajinanın ama tabi çok sık yıkamamak lazım yani de arada yıkamaktan bişi olmaz umaarım Allah herkes sağlık versin ve hiç kimseye vermesin böyle bi kaşıntı yani
Mrb arkadaşlar..
1 hafta önce genital bölgemde aşırı bir hassasiyet ve yanma şikayetiyle jinekoloğa gittim..
Dr. Muayene etti ve çok kötü olmuş dedi.. Tahriş olmuş içi dışı ve enfeksiyon kapmış dedi..
Genital bölgede yararlı bakteriler varmış onlar ölmüş dedi.. Dış yüzeyi ve iç tarafı korurmuş o bakteriler..
Çok yıkıyormusun diye sordu doktor..
Bende en az gün aşırı banyo yaparım ve orayı köpürte köpürte duş jeliyle bir güzel yıkarım..
İşte bunu yapmam çok büyük hataymış.. oraya hiç sabun sürülmemesi gerekiyormuşş..
dedim nasıl olucak o iş.. Benim içim rahat etmez sabunlamadan asla dedi dr. sadece suyla yıkanması gerekiyormuş..
Dedim ozaman bana bişi önerin orasının temizliği için eczanede falan satılanlardan hiç birini tasvip etmiyoruz dedi..
Şimdi uzun bir tedavi sürecine girdim baya bi fitil kullanmak zorunda kalıcam..
Siz ne ile temizliyorsunuz merak ediyorum arkadaşlar..
Benmi abartıyorum temiziliğii??
Ben hic yikamiyorum vajinami .haftada birkere banyoda yıkiyorum.pislik icinde dahada guzel inanın vajinanin ph degeride bozulmuyor ne mantar var ne akıntı.Kız kese de yapaydın bari
Bende seba med in jeliyle yıkıyorum çok memnunum.
Bende enfeksiyon kapmıştım dr bu jeli önermişti bana da sadece suyla yıkasan daha ii olur aslında demişti.
ama jel çok ta iyi geldi gerçekten öneririm...
Mrb arkadaşlar..
1 hafta önce genital bölgemde aşırı bir hassasiyet ve yanma şikayetiyle jinekoloğa gittim..
Dr. Muayene etti ve çok kötü olmuş dedi.. Tahriş olmuş içi dışı ve enfeksiyon kapmış dedi..
Genital bölgede yararlı bakteriler varmış onlar ölmüş dedi.. Dış yüzeyi ve iç tarafı korurmuş o bakteriler..
Çok yıkıyormusun diye sordu doktor..
Bende en az gün aşırı banyo yaparım ve orayı köpürte köpürte duş jeliyle bir güzel yıkarım..
İşte bunu yapmam çok büyük hataymış.. oraya hiç sabun sürülmemesi gerekiyormuşş..
dedim nasıl olucak o iş.. Benim içim rahat etmez sabunlamadan asla dedi dr. sadece suyla yıkanması gerekiyormuş..
Dedim ozaman bana bişi önerin orasının temizliği için eczanede falan satılanlardan hiç birini tasvip etmiyoruz dedi..
Şimdi uzun bir tedavi sürecine girdim baya bi fitil kullanmak zorunda kalıcam..
Siz ne ile temizliyorsunuz merak ediyorum arkadaşlar..
Benmi abartıyorum temiziliğii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?