bende eskiden çok şeylerle yıkardım vajinamı sabun,duş jeli ve eczanede satılmayan katalogla satılan bi genital jeliyle ama sonra aşırı enfeksiyon oldum doktora yeşil akıntı ve aşırııı bi kaşıntıyla gittim doktor dedi aşırı enfeksiyon olmuşsun kurtuldum ama şimdi çok şükür...
dr.bana eczanede satılan genital bölge jeli kullan ph 3-4,5 arası olanlaardan dedi doğal florasına uuygun olan vajinanın ve sabun sakın kullanma dedi,çamaşırlarını deterjanlı kalmıcak bi de traş yapmakta yapabiliyormuş işte sonra
iğne tedavisi ve geniş spektrumlu antibiyotik kullandım ve antifungal krem ardından gelmemi söyledi ilaçlar bitince sonra gittim yine bi dizi ilaç ve antibniyotik ve krem kullandım geçti ama şimdi o akdar dikkat ediyorum ki anlatamam Allah bi daha yaşatmasın yaarabbim çamaşırlarımı ütülüyorum,kaynaar suda yıkıyorum eczaneden aldığım jelle çok sık olmamak şartıyla banyodan banyoya yıkıyorum orayı işte öyle yani...
ama bi kaç arkadaşa önermemiş doktor jelleride banada doktor sebamedi önerdi eczaneden al dedi ama hem ben rahat edemem ki orayı sade suyla yıkamasam kokar çünkü o zman kendine has bi kokusu var sonuçta vajinanın ama tabi çok sık yıkamamak lazım yani de arada yıkamaktan bişi olmaz umaarım Allah herkes sağlık versin ve hiç kimseye vermesin böyle bi kaşıntı yani