Genital Bölgenizi Nasıl Yıkıyorsunuz?

melek1701

Melis'in annesi :)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
888
14
118
39
Bursa
Mrb arkadaşlar..
1 hafta önce genital bölgemde aşırı bir hassasiyet ve yanma şikayetiyle jinekoloğa gittim..
Dr. Muayene etti ve çok kötü olmuş dedi.. Tahriş olmuş içi dışı ve enfeksiyon kapmış dedi..
Genital bölgede yararlı bakteriler varmış onlar ölmüş dedi.. Dış yüzeyi ve iç tarafı korurmuş o bakteriler..
Çok yıkıyormusun diye sordu doktor..
Bende en az gün aşırı banyo yaparım ve orayı köpürte köpürte duş jeliyle bir güzel yıkarım..
İşte bunu yapmam çok büyük hataymış.. oraya hiç sabun sürülmemesi gerekiyormuşş..
dedim nasıl olucak o iş.. Benim içim rahat etmez sabunlamadan asla dedi dr. sadece suyla yıkanması gerekiyormuş..
Dedim ozaman bana bişi önerin orasının temizliği için eczanede falan satılanlardan hiç birini tasvip etmiyoruz dedi..
Şimdi uzun bir tedavi sürecine girdim baya bi fitil kullanmak zorunda kalıcam..
Siz ne ile temizliyorsunuz merak ediyorum arkadaşlar..
Benmi abartıyorum temiziliğii??

aynı sorunu bende yaşadım
bende de ne kadar sabun o kadar hijyen düşüncesindeyim
özel jeller var genital bölge için onlardan da kullanıyordum
hatta mendiline kadar
doktora gittiğim de bana da aynı şeyi söyledi
ve şu an sadece su ile temizliğini yapıyorum
içime sinmiyor ama sonuçta sağlıklı olan şekli bu

Aferin İyi Köpürt

Kız Allah İyiliğini Versin..

Genital Bölge Jelleri Var, Onlarla Yıkayacaksın..
Sabun v.s Benzer Ürünler Mantar Enfeksiyonu Olmaya Yol Açar..

Aferin İyi Köpürt

Kız Allah İyiliğini Versin..

Genital Bölge Jelleri Var, Onlarla Yıkayacaksın..
Sabun v.s Benzer Ürünler Mantar Enfeksiyonu Olmaya Yol Açar..

Ama ne güzel temiz temiz oluyodu
Jel bile önermedi doktor onlarıda onaylamıyoruz dedii
Çok zor alışıcam bu durumaa

aynısını bende yapıyorum yaa içim rahat etmiyor.içine gitmedikten sonra neden zararı vardır ki.

Valla canım sorun içine gitmesi değil zaten..
Dış yüzeyde orayı koruyan yararlı bakteriler varmış..
onların ölmesine neden oluyormuş ve daha kolay enfeksiyon kapıyormuşsun
Çok sakıncalıymışş.. Maleseeeff.. (

Kız kese de yapaydın bari

Bende seba med in jeliyle yıkıyorum çok memnunum.
Bende enfeksiyon kapmıştım dr bu jeli önermişti bana da sadece suyla yıkasan daha ii olur aslında demişti.
ama jel çok ta iyi geldi gerçekten öneririm...

evet seba med i öneren çok kişi var....

hadi yaa demek öyle.bundan sonra bende sabun falan sürmem ozaman.suyla idare etsin

sadece suyla temizlik olmaz ki
yanlışsam söyleyin kızlar ama
genital bölgeye idrarımızı yaptığımız yer de giriyor değil mi?
sabunla temizlemedikten sonra daha çok enfeksiyona zemin hazırlamış olmuyor muyuz?

Kızlar jel, sabun falan kullanmak çok tehlikeliymiş...

Bende bir dönem jeller, mendiller kullanıyordum, Allah'tan bir sorunla karşılaşmadım da jinekolojik muayene sırasında doktorum uyardı sakın bir şey sürme diye...

Sadece suyla temizle dedi bide hatta genital bölgeye duş yapmak bile sakıncalıymış, spermleri öldürebiliyormuş...

Hatta dr genital bölgenin kendine ait faunası var dedi, ordaki koku bile (aşırı olmamak kaydıyla) çok normal bir durummuş ki çoğu erkek bu kokuyu da çok severmiş :)))

bu konuda çok hassasım malum genital bölgemizde hassas :97: sabun ve duş jeliyle ohh missler gibi oluyorum derken mantar oldum :18: aman bende bir kaşıntı tatlıı tatlıı ayy sanki içimde onbinyüz tane kurt beni yiyor akıntıda cabası doktora gittim mantar olmuşum.naylon iç çamaşırları,duş jeli,sabun,hatta parfümlü pedleri dahi kullanmamamı önerdi.krem kullandım ve kurtuldum meğersem genital organımızın doğal ortamı öle olmalıymış çok fazla yıkamak dengesini bozuyormuş. suyla yetinemiycemi bildiğim için şimdilerde baya bi süredir avonun genital temizleyicisini kullanıyorum hiç sorunda yaşamadım boncukumu takayımda nazar olmasın pubikim

tatlım oksijen zaten doğal bi temizleyici değilmidir.....nasıl saçımızı bile çok yıkayınca daha çabuk kirleniyor bunn gibi bişi.....bence kullanılmalı ama sürekli değil....

Valla benim için çok önemli temizlik geçen gün ağda aptım 3 gündür haldır haldır kaşınıyorum yıkıyorum yarım saat geçio gene başlıyo en sonunda buz koydum aldı hafif kaşıntısını ama tek suylada olmaz kii üüüfff kötü olur yaaa en iyisi hiç bişi yapmamak çok doğal ortam olsun

Valla kızlar mutlaka sabunu bırakın hatta jelleri bile.. Çok zor bir durummuş yaşayınca anladım benimki çok dahada ilerlemiş
Kasıklarıma kadar yanma hissettim hep orası pancar gibi kızardı.. Dokunamıyorum bile felaket acıyor..
TEmiz olsun diye diye yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…