Mrb arkadaşlar..
1 hafta önce genital bölgemde aşırı bir hassasiyet ve yanma şikayetiyle jinekoloğa gittim..
Dr. Muayene etti ve çok kötü olmuş dedi.. Tahriş olmuş içi dışı ve enfeksiyon kapmış dedi..
Genital bölgede yararlı bakteriler varmış onlar ölmüş dedi.. Dış yüzeyi ve iç tarafı korurmuş o bakteriler..
Çok yıkıyormusun diye sordu doktor..
Bende en az gün aşırı banyo yaparım ve orayı köpürte köpürte duş jeliyle bir güzel yıkarım..
İşte bunu yapmam çok büyük hataymış.. oraya hiç sabun sürülmemesi gerekiyormuşş..
dedim nasıl olucak o iş.. Benim içim rahat etmez sabunlamadan asla dedi dr. sadece suyla yıkanması gerekiyormuş..
Dedim ozaman bana bişi önerin orasının temizliği için eczanede falan satılanlardan hiç birini tasvip etmiyoruz dedi..
Şimdi uzun bir tedavi sürecine girdim baya bi fitil kullanmak zorunda kalıcam..
Siz ne ile temizliyorsunuz merak ediyorum arkadaşlar..
Benmi abartıyorum temiziliğii??
Aferin İyi Köpürt
Kız Allah İyiliğini Versin..
Genital Bölge Jelleri Var, Onlarla Yıkayacaksın..
Sabun v.s Benzer Ürünler Mantar Enfeksiyonu Olmaya Yol Açar..
aynısını bende yapıyorum yaa içim rahat etmiyor.içine gitmedikten sonra neden zararı vardır ki.
aynısını bende yapıyorum yaa içim rahat etmiyor.içine gitmedikten sonra neden zararı vardır ki.
arkadaşlar parfüm bile spermleri etkiliyormuş ..bilginize..
Kız kese de yapaydın bari
Bende seba med in jeliyle yıkıyorum çok memnunum.
Bende enfeksiyon kapmıştım dr bu jeli önermişti bana da sadece suyla yıkasan daha ii olur aslında demişti.
ama jel çok ta iyi geldi gerçekten öneririm...
Valla canım sorun içine gitmesi değil zaten..
Dış yüzeyde orayı koruyan yararlı bakteriler varmış..
onların ölmesine neden oluyormuş ve daha kolay enfeksiyon kapıyormuşsun
Çok sakıncalıymışş.. Maleseeeff..(
hadi yaa demek öyle.bundan sonra bende sabun falan sürmem ozaman.suyla idare etsin
sadece suyla temizlik olmaz ki
yanlışsam söyleyin kızlar ama
genital bölgeye idrarımızı yaptığımız yer de giriyor değil mi?
sabunla temizlemedikten sonra daha çok enfeksiyona zemin hazırlamış olmuyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?