Evet bayanlar gerçi şuan kullanmıyorum ama yaklaşık iki yıl önce genital bölgemi epilasyon aletiyle almaya başladım ve gün geçtikçe sivilceler oluşmaya başladı.Önce epilasyon aletinin neden olduğunu anlayamadım.Sonra sordum soruşturdum epilasyon aletinin neden olduğunu söylediler.Evet gerçekten epilasyon aletiyle almayı kesince sivilceler de son buldu.fakat 2 yıldır sivilce izlerini yok etmeye çalışıyorum.
şimdi madem sorununu halletin neden yazdın diye düşünenler olabilir.Yazmamdaki amaç benim yaşadığım sorunu siz yaşamayın.
aynısı benim başımada gelmişti.iğrençti ya.benimkinin izleride duruyo malesef.şimdi ameliyat eldiveni kullanıyorum çok memnunum.
ben geçenlerde ilk defa ağda yaptım....hep sivilce olduçok kötü bi görüntü oluyor....
evde mi yaptınız epilasyonu?
hani şu satılan malum alet mi?
yoksa dışardamı yaptırdınız..
epilasyon makinası hem sivilce hem batık yapıyor çok kötü oluyor,çıkmaya başlarken hele iğrenç oluyo1 kez denedim bi daha tövbe. üstelik çok acitiyor. en iyisi ipek marka ılık ağda bezle yapılan çok kolay oluyo 5 dakikada bitiyo.
ağda o epilasyon aleti hepsi çok acıtıyo acıtmayan başka yöntem varmıııı_? bildiğinizz
canım ben de ameliyat eldiveniyle aldım bir süre gerçekten iyi.son zamanlarda ise ağdayla alıyorum memnunum.
ameliyat eldiveniyle mi...o nedir...ilk defa duyuyoorum...ve nasıl alınıyor...anlatır mısın???fisfisfisfisfisfisfisfisfis
canım canım hastahanelerde doktorların ve hemşirelerin kullandığı şeffaf eldivenlerden.
tamam da canım nasıl kullanıyosunuz ki onu anlamadım ben...
canım eline geçiriyon kılları tek tek veya tutam tutam çekiyon tabii bunun için kılların biraz uzun olması gerek.
kıllar eldivene rahat yapıştıkları için çekilebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?