Genital bölgemdeki küçük ben gibi şey siğil mi? Geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

calvin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
16
2
24
Arkadaşlar 1 hafta önce genital bölgemde grimsi küçük bir noktanın olduğunu farkettim hafif pürüzlü fakat 1 cm bile değil. Genital siğil olabileceğinden endişeleniyorum fakat bildiğim kadarıyla tedavi edilmeyen siğil çoğalır ve büyürmüş. Ne kadar sürede artıyor bu siğiller? Benim bir haftadır aynı durduğu gibi duruyor. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Çok oynama canım elini siğil de eğer bunlar bulaşıcı oluyor dağılma imkanı çok yüksek bende 1 di derken 2 3 oldu doktora gitmeye de korktum sonra arkadaşımın sevgilisi kadın doğumcuydu ona sordum ilaç yerine siğilin üzerini kapatacak kadar pamuğa elma sirkesi koy üzerine 3 4 defa tekrarla dedi yaptığımın ikinci günü karardı kendi kendine düştü ama tabiki arada bir tekrarlıyor tekrarladıça yaptım şükür iki senedir yok tavsiye ederim

Arkadaşlar 1 hafta önce genital bölgemde grimsi küçük bir noktanın olduğunu farkettim hafif pürüzlü fakat 1 cm bile değil. Genital siğil olabileceğinden endişeleniyorum fakat bildiğim kadarıyla tedavi edilmeyen siğil çoğalır ve büyürmüş. Ne kadar sürede artıyor bu siğiller? Benim bir haftadır aynı durduğu gibi duruyor. Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Bende de onun gibi bişey var canım. Ağrısız bir tane ama benimkinin içi kan dolu sanki kirli kanı orda topluyor gibi hiç bir rahatsızlık vermiyor ağrı kaşıntı vs yok sende de öyle mi

bence mutlaka bir uzmana gitmelisiniz. Başkasına iyi gelen tedavi sizde farklı etki gösterebilir

Bende de onun gibi bişey var canım. Ağrısız bir tane ama benimkinin içi kan dolu sanki kirli kanı orda topluyor gibi hiç bir rahatsızlık vermiyor ağrı kaşıntı vs yok sende de öyle mi
Hayır benim ki kan tarzı değil ben gibi küçücük, sizin ki siğile benzemiyor sizin dediğinize göre

Aynı sorun bende de vardı, internetten baktığımda siğillerin şekilleri ve rengi kişiye göre değişebiliyor. Arkadaşımla aynı sorundan muzdariptik, beraber Avrupa Cerrahi hastahanesine gittik ve Hatice Şahin hanıma göründük. O bu siğilleri yakarak veya dondurarak tedavi edebileceğini söyledi. İkimizi de 3 seansta tedavi etti. Bu arada internetten baktığımda rahim ağzı kanserine sebebiyet verebildiği yazıyordu. Sana tavsiyem çabukça muayene olman.

Çok oynama canım elini siğil de eğer bunlar bulaşıcı oluyor dağılma imkanı çok yüksek bende 1 di derken 2 3 oldu doktora gitmeye de korktum sonra arkadaşımın sevgilisi kadın doğumcuydu ona sordum ilaç yerine siğilin üzerini kapatacak kadar pamuğa elma sirkesi koy üzerine 3 4 defa tekrarla dedi yaptığımın ikinci günü karardı kendi kendine düştü ama tabiki arada bir tekrarlıyor tekrarladıça yaptım şükür iki senedir yok tavsiye ederim
canim merhaba bendede genital sigil varda yardimci olabilrimisin aceba

Konuyla alakasiz olucaka ama nasil bulastigini dusunuyorsun bulas yolu kafami cok karistiriyor nisanlimdada varda

X