Jinekoloji GENITAL BÖLGEMDE BEZE

Bicare58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
528
82
50
Öncelikle herkese sağlıklı günler. Nasıl tarif etsem bilemiyorum. Idrar bölgesinin yan dıs dudağın orda mercimek kadar birşey farkettim. Kıl dönmesi yada sivilce değil. Acı ağrı yok sadece dokununca sağa sola kaýıyor. Üst kısımda hemen dudak kenarinda dısardan hicbir sekilde belli olmuyor sadece elimle dokundugumda farkediyorum. Korkmuyor değilim. Doktora gidecegim bu ara baska sağlık kontrollerim var kosturuyorum. Bunu da zaten yeni farkettim. Böyle olan var mi aranızda

Bende aynı durum var sonuç ne oldu

Cnm bende ki simdi cok belirgin değil ya da artık önemsemediğim için çok dikkatli bakmiyorum. Bunlar normalmiş arastirdim. Sizinde mi aynı yerde
Aynen canım aynı yerde ben gittim bugün hastaneye doktora anlattım bakmadan smear testi falan alalım dedi. Ama bakınca ha bunlar normal şeyler olabilir gerek yok dedi. Krem ilaç falan da vermedi. Hatta ben sivilce sanıp biraz sıkmaya çalıştım birini dokunmadığım söndü diğer sıkmaya çalıştığım yara oldu onu da gösterdim bişey olmaz dedi

Uğraşma cnm Allah korusun uğraştıkca başka sorun olur

Senin ki beze degil o zaman. Deri altinda uçsuz sivilcedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…