• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgedeki yayılan tüyler

temmuz27

evli,mutlu,çocuklu :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.244
32
158
bayanlar benim problemin genital bölgemdeki tüylü alanın giderek genişlemesi. epilasyon makinası kullanıyorum. makinayı tüysüz alanlara deydirmemeye o kadar dikkat etmeme rağmen yinede alan genişliyo. şimdilerde kenarları almıyorum sırf yayılmasın diye ama yazın ne yapacağım bilmiyorum. o şekilde bikini giyemem herhalde. bide uzun uzun oldu almadığım o kıllar çok gıcık bir durum. ne yapacağımı şaşırdım.

Aynı problem bende de var. Kenarlarda siyah siyah çıkmaya başladı. Giderek üstlere doğru yayılmasından korkuyorum. Ben sir ağdayla alıcam. Ve bugün 8 Mart, dolunaya göre almalısın bence incelme gösterir. Kuaföre gitsekte sir ağdayla alıcaklar. Kuaföre gidenlerde azalma gösteriyorsa bizde de gösterir. Bi kurtulamadık gitti şunlardan ya :( ...

makineyle mi alıyosun sende?
benim yukarı doğru değil de yanlara doğru yayılıyor, bacaklarıma doğru. sir ağdanın fayda edeceğini sanmıyorum. zaten sir ağdanın azalttığı ve zayıflattığı fikrine katılmıyorum. ben koltuk altı ve bacakta denedim. sir ağda makinası alıp evde denedim önceleri bi faydasını görmedim. kuaförde aldırdım bir süre yine bi zayıflama ve seyrelme görmedim. yani görmedim derken makineden ekstra demek istiyorum. o yüzden şimdi kaderine terkettim.

Ben makine kullanıyordum ama 'tek tek hepsinin acısına katlanacağıma ağdayla bi kere de işimi bitiririm' dedim ve az önce vi-vet sir ağda uyguladım. Şekersiz sir ağda daha etkili oluyor ve ağdayı doğru kullanmak çok önemli ancak öyle azalma farkedebilirsin. Benim yukarılarda fazla yok ama sende de olduğu gibi bende de bacaklara doğru artış var. Önceden yoktu fakat şimdi kalın ve siyahlar. Bildiğin kıl. Çok rahatsız oluyorum. Onun için sir ağdaya devam edicem.

umarım faydasını görürsün spiral. üff daha şimdiden böyle ilerde nasıl olacak bu ya. hele bi çocuk yapayım hemen lazer yaptırıcam, yeter bu kıldan tüyden çektiğim.

Aynı problem bende de var. Kenarlarda siyah siyah çıkmaya başladı. Giderek üstlere doğru yayılmasından korkuyorum. Ben sir ağdayla alıcam. Ve bugün 8 Mart, dolunaya göre almalısın bence incelme gösterir. Kuaföre gitsekte sir ağdayla alıcaklar. Kuaföre gidenlerde azalma gösteriyorsa bizde de gösterir. Bi kurtulamadık gitti şunlardan ya :( ...

dolunaya göre tüyleri almakmı???:1::1: bu iş nasıl oluyor duymuşdum ama pek ilgilenmedim ama bi denesek bu konu ile ilgili konu açılırsa sevinirim bilgileniriz

kızlar epilatörle nasıl alıyorsunuz yaa? ben koltuk altlarımı ve bacaklarımı epilatörle alıyorum ama o bölgeyi permatikle alıyorum.. epilatörle aldığım yerler zaten hep kanıyor sanırım cildim çok hassas.. o bölgeye napcam ben? permatikle aldıkca daha da artıyor:14:

kızlar ben jiletle alıyodum yanlarınıda makineyle benimde yayılmaya başlamıştı ama 2dir kuaföre gidip sir ağdayla aldırıyorum ve okadar memnunumki kaç sene boşuna kafaya takmışım kesinlikle acıyo ama okadar abartılcak bi acısı yok ve kıllar ölü ölü çıkmaya başladılar boşuna makinayla jiletle uğraşmayın iyi bir kuaför bulup gidin yeter.

kızlar ben jiletle alıyodum yanlarınıda makineyle benimde yayılmaya başlamıştı ama 2dir kuaföre gidip sir ağdayla aldırıyorum ve okadar memnunumki kaç sene boşuna kafaya takmışım kesinlikle acıyo ama okadar abartılcak bi acısı yok ve kıllar ölü ölü çıkmaya başladılar boşuna makinayla jiletle uğraşmayın iyi bir kuaför bulup gidin yeter.

canım yaa utanırım ben bir de o problem:26: hani epilatör kadar çok acıtmaz ah bir de utangaçlığım olmasa giderim bende yaaaaa

dolunay uzatır belki inceltir ama uzatır

canım yaa utanırım ben bir de o problem:26: hani epilatör kadar çok acıtmaz ah bir de utangaçlığım olmasa giderim bende yaaaaa
canım bende böyle düşünüyodum ama arkadaşlarımın çoğu gidiyo tertemiz oluyo falan deyince çok özendim onlar açabiliyosa bende açarım dedim ki annemin yanında dahi soyunup giyinmeyen biriyim ama kuaförüm çok tatlıı biri zaten sürekli gittiğim bi kuaför utandığımı o yüzden gelemediğimi söyleyince bana küçüçük çocuklar geliyo utanmıyo sen neden utanıyosun neler görüyorum ben burda sen görmeye dayanamazsın seninkinden nolucak dedi kii elalem açıyosa sende aç onların işi bu zaten ağda anında o bölgeye peçete kapatıyo ki 10 dakikalık iş utanmaya hiç gerek yok tatlım :)

eğer tüyleriniz çok siyah ve kalınsa, bir de esmer değilseniz ipl'yi düşünebilirsiniz. ipl, lazer teknolojileri ile kıyasladığınızda en etkisizi ve en zararsızıdır. yaydığı ışık üst deride emiliyor ve rahime ya da yumurtalıklara etki etmiyor. aynı teknoloji cilt lekelerini de gidermekte kullanılıyor ve zaten en etkisizi olduğu için cildin yanma riski yok.

bu teknoloji maalesef ki sadece kol altı, genital bölge gibi yerlerde etkili, çünkü oradaki kıllar diğer bölgelere nazaran daha koyu ve kalın. hatta bacağına ve kollarına yaptıranların ortak bir şikayeti vardır 'azaltmıyor, bitirmiyor' diye. bir çok yerde 'komple vücudu şu kadara yapıyoruz, çok ucuz' diye kampanyalar vardır. sakın kanmayın.

ben de tüm vücuduma yaptırdım (kollarıma, bacaklarıma ve yüzüme değdirdiğime köpek gibi pişmanım) ama genital bölge ve koltuk altından çok iyi sonuç aldım. iki yıldır doğru düzgün çıkan yok. bir iki tane, tek tük. onlar da cımbızla halloluyor. yalnız bu dediğim sadece eğer kıllarınız çok koyu ve kalınsa, bir de ten renginiz açıksa geçerli. öbür türlü her seans boşuna para bayılırsınız.

canım bende böyle düşünüyodum ama arkadaşlarımın çoğu gidiyo tertemiz oluyo falan deyince çok özendim onlar açabiliyosa bende açarım dedim ki annemin yanında dahi soyunup giyinmeyen biriyim ama kuaförüm çok tatlıı biri zaten sürekli gittiğim bi kuaför utandığımı o yüzden gelemediğimi söyleyince bana küçüçük çocuklar geliyo utanmıyo sen neden utanıyosun neler görüyorum ben burda sen görmeye dayanamazsın seninkinden nolucak dedi kii elalem açıyosa sende aç onların işi bu zaten ağda anında o bölgeye peçete kapatıyo ki 10 dakikalık iş utanmaya hiç gerek yok tatlım :)

çok saol canım:16:bende birgün gidip yaptırayım o zaman:34:hani ilk kesin utanırım ama zamanla alışırım.. permatik daha da kötü yapıyor yaa.. daha da fazlalaşıyor... ağda ölü ölü çıkarıyor demişsin canım azalma oluyor mu zamanla?

eğer tüyleriniz çok siyah ve kalınsa, bir de esmer değilseniz ipl'yi düşünebilirsiniz. ipl, lazer teknolojileri ile kıyasladığınızda en etkisizi ve en zararsızıdır. yaydığı ışık üst deride emiliyor ve rahime ya da yumurtalıklara etki etmiyor. aynı teknoloji cilt lekelerini de gidermekte kullanılıyor ve zaten en etkisizi olduğu için cildin yanma riski yok.

bu teknoloji maalesef ki sadece kol altı, genital bölge gibi yerlerde etkili, çünkü oradaki kıllar diğer bölgelere nazaran daha koyu ve kalın. hatta bacağına ve kollarına yaptıranların ortak bir şikayeti vardır 'azaltmıyor, bitirmiyor' diye. bir çok yerde 'komple vücudu şu kadara yapıyoruz, çok ucuz' diye kampanyalar vardır. sakın kanmayın.

ben de tüm vücuduma yaptırdım (kollarıma, bacaklarıma ve yüzüme değdirdiğime köpek gibi pişmanım) ama genital bölge ve koltuk altından çok iyi sonuç aldım. iki yıldır doğru düzgün çıkan yok. bir iki tane, tek tük. onlar da cımbızla halloluyor. yalnız bu dediğim sadece eğer kıllarınız çok koyu ve kalınsa, bir de ten renginiz açıksa geçerli. öbür türlü her seans boşuna para bayılırsınız.

canım ipl.nin ne olduğunu duymamıştım daha önce ama burda sen yazınca google dan baktım... ben kumralım canım... bacaklarımı ve koltuk altlarımı da önceden permatikle alıyordum ama artık epilatörle alıyorum... bacaklarımı epilatörle kendim alabildim ilk ama koltuk altlarımı çok sert çıktığğı için ilk önce kuaföre gidip ağda yaptırmıştım sonradan epilatörle aldım... şu an bacaklarımda kıllar ölü ölü çıkıyor ama koltuk altımı da 3 yıldır epilatörle almama rağmen hala çok sert ve siyah çıkıyor.. en ufak bir azalma yok... aynı zamanda genital bölgemde de çok sert ve siyah çıkıyor.. zaten genital bölgeyi permatikle alıyorum.. yukarıda iizel arkadaşımız ağdadan bahsetti ölü çıkıyor dedi aklıma yattı ağda..
ama sende bundan bahsettin genital bölgede de azalma yapıyor mu canım??? ve her güzellik salonunda var mıdır bu alet? resimlerine bakılırsa pahalı bişeye benziyor:26:ha birde en önemli soru mu sorayım canım... ışın yayıyor dedin ipl için ve deride emiliyor dedin... Allah korusun yarın birgün kötü bir cilt problemi çıkmasın başımıza
:50:ışınlar falan:50:

çok saol canım:16:bende birgün gidip yaptırayım o zaman:34:hani ilk kesin utanırım ama zamanla alışırım.. permatik daha da kötü yapıyor yaa.. daha da fazlalaşıyor... ağda ölü ölü çıkarıyor demişsin canım azalma oluyor mu zamanla?

canım ipl.nin ne olduğunu duymamıştım daha önce ama burda sen yazınca google dan baktım... ben kumralım canım... bacaklarımı ve koltuk altlarımı da önceden permatikle alıyordum ama artık epilatörle alıyorum... bacaklarımı epilatörle kendim alabildim ilk ama koltuk altlarımı çok sert çıktığğı için ilk önce kuaföre gidip ağda yaptırmıştım sonradan epilatörle aldım... şu an bacaklarımda kıllar ölü ölü çıkıyor ama koltuk altımı da 3 yıldır epilatörle almama rağmen hala çok sert ve siyah çıkıyor.. en ufak bir azalma yok... aynı zamanda genital bölgemde de çok sert ve siyah çıkıyor.. zaten genital bölgeyi permatikle alıyorum.. yukarıda iizel arkadaşımız ağdadan bahsetti ölü çıkıyor dedi aklıma yattı ağda..
ama sende bundan bahsettin genital bölgede de azalma yapıyor mu canım??? ve her güzellik salonunda var mıdır bu alet? resimlerine bakılırsa pahalı bişeye benziyor:26:ha birde en önemli soru mu sorayım canım... ışın yayıyor dedin ipl için ve deride emiliyor dedin... Allah korusun yarın birgün kötü bir cilt problemi çıkmasın başımıza
:50:ışınlar falan:50:

sizi yanıltmak istemem o yüzden internetten esaslıca araştırmanız çok daha iyi olur. bildiğim kadarıyla ipl'nin ciddi bir yan etkisi yok ve lazerle kıyaslandığında çok daha zararsız ve etkisiz bir teknoloji. kılcal damar catlamalarında ve cilt lekesi tedavilerinde kullanılıyor, o yüzden cilde zarar vereceğini düşünmüyorum. tabii bu benim düşüncem. bir de yanlış hatırlamıyorsam diğer lazer çeşitleri yanlış kullanımda tehlikeli olabileceğinden doktor kontrolünde yapılıyor ama ipl'de bu risk düşük olduğundan güzellik salonlarında yapılabiliyor. forumda ipl lazer ile ilgili topicleri okuyabilirsiniz, orada memnuniyetler ve şikayetler yazılmış durumda. genel şikayet 'kollarıma ve bacaklarıma hiç etki etmedi, yüzümdeki tüyleri sertleştirip çoğalttı' olur. ama 'cildimde leke bıraktı, cildimi yaktı' diye bir şikayete hiç rastlamadım. yüz tüylerini çoğaltma-sertleştirme durumu söz konusu ama o etkiyi sadece yüzde yapıyor. yani genital bölge ve koltukaltı zaten sert ve gür çıktığı için böyle bir şikayetiniz olmaz.

ben kendi deneyimimden bahsedeyim: komple vücud aldım, şimdiye 10. seansıma falan gidiyorum. yüzüme değdirdiğime çok pişmanım, yüz tüylerimi sakal yaptı ve çoğalttı. kollar ve üst bacaklar uygulandıktan 20-30 gün sonra falan çıkıyor, henüz söyleye değecek kadar çok bir azalma yok. koltukaltı, genital bölge ve dizaltı bacak tüylerim neredeyse tamamen bitti; oaralarda artık çıkmıyor. bir ara 1-1.5 yıl kadar seanslara ara vermek zorunda kaldım, zaten çok düzenli de gidemiyordum. o süre zarfında alt bacak, genital bölge ve koltuklatından çıkan tüy olmadı; üst bacak ve kollarım bir miktar seyrelme ile birlikte yeniden çıktı. vel hasıl-ı kelam genital bölge ve kolaltından çok iyi sonuç aldım. 4. veya 5. seanstan sonra bu bölgelerde gözle görülür bir azalma oluyor.

size tavsiyem, ipl topic'indeki yorumları dikkatle okumanız. bu konuda fikir sahibi olmak istiyorsanız yorumları inceleyin, karar verdikten sonra ipl merkezlerine gidin. daha kararınızı vermeden önce ipl merkezleri ile konuşmaya giderseniz sizi kandırabilirler. beni kandırdılar çünkü. ben sadece bacak-genital-kol altı istiyordum, çok çok iyi sonuç alacağımı garanti ederek bütün vücud sattılar.

canım ben 2dir gidiyorum eskisi gibi değil tabiyki ama nette bi azalma yok ama arkadaşım 2 senedir yaptırıyo tektük çıkıyo artık diyo

kızlar epilatörle nasıl alıyorsunuz yaa? ben koltuk altlarımı ve bacaklarımı epilatörle alıyorum ama o bölgeyi permatikle alıyorum.. epilatörle aldığım yerler zaten hep kanıyor sanırım cildim çok hassas.. o bölgeye napcam ben? permatikle aldıkca daha da artıyor:14:

lazer yaptır canım permatikle dahada arttırırsın giderek sakala döner sonra :)

Back