- 30 Nisan 2019
- 46
- 41
- 35
-
- Konu Sahibi Burcu murcu
Hangi markayı kullanıyorsunuz ?Ben evde kendim yapıyorum 4. Yapışım va baya bi azalma oldu ama tamamen bitermi onu zamanla görecem
Tam 10 seans lazere gittim. Benim genital azaldı seyreldi inceldi ama bitmedi. Sonra lazer cihazı aldım kalanlara evde kendim yapıyorum. Oralara saçacağım parayı lazer cihazına verdimSelam hanımlar lazer epilasyon gidip özellikle genital bölgeseki kıllarınızdan tamamen kurtuldunuz mu ben daha önce gittim sadece azalma olma sonra yine aynı buz lazere gitmiştim birde evde yapılan cihazlar çıktı şimdi ondan alıp kullanan var mı ? İşe yarıyor mu ? Evde kendi kendine yapmak daha rahat sonuçta..
Ipl için öyle diyorlar evet .ben 8 yıl önce bacak, koltuk altı, çene , bıyık İçin gittim. Bacak ve koltuk altı birkaç tane kaldı. Çene bıyık geri geldi. İki yıl önce çene bıyık İçin diode cihaza gittim. Onlar bitmişti. Hamilelikte tek tük çıktılar. Hormonal değişimler ve kişinin kıl yapısı çok önemli. Çünkü IPl cihazın bendeki etkisine herkes şaşırıyor. Senin yapından dolayı etkili olmuş diyorlarBiten arkadaşlar hangi cihazla yaptırdıklarını paylaşırsa ben de çok sevinirim. Çünkü 10 yıl önce yaptırdım neredeyse bitmişti.. Sonra geri gelmeye başladılar IPL uyutuyor sanırımKonuyu takipteyim
Selam hanımlar lazer epilasyon gidip özellikle genital bölgeseki kıllarınızdan tamamen kurtuldunuz mu ben daha önce gittim sadece azalma olma sonra yine aynı buz lazere gitmiştim birde evde yapılan cihazlar çıktı şimdi ondan alıp kullanan var mı ? İşe yarıyor mu ? Evde kendi kendine yapmak daha rahat sonuçta..
Hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Arzumunkini kullanıyorum ama atışı biraz yavaş diğer markalar seri atıyoHangi markayı kullanıyorsunuz ?