Lazer Epilasyon Genital bölgedeki tüylerden lazerle tamamen kurtulan var mı ?

Burcu murcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
46
41
35
Selam hanımlar lazer epilasyon gidip özellikle genital bölgeseki kıllarınızdan tamamen kurtuldunuz mu ben daha önce gittim sadece azalma olma sonra yine aynı buz lazere gitmiştim birde evde yapılan cihazlar çıktı şimdi ondan alıp kullanan var mı ? İşe yarıyor mu ? Evde kendi kendine yapmak daha rahat sonuçta..

Ben evde kendim yapıyorum 4. Yapışım va baya bi azalma oldu ama tamamen bitermi onu zamanla görecem

Evet, sayili bir kac tane kaldi sadece. Gercekten sayili. 10 yil once yaptirdim en son. Belki o birkac tane de biterdi ama sirf onlar icin bir daha yaptirmaya gerek gormedim.

Benim en güçlü makine ile yaptırdım kıl kökğm ten rengim uygundu o sırada dökülme oldu tamamen bitmedi çünkü ıslak bölgeler tam bitmiyormuş

Bitmiyor 2 yıl 4 aydır gidiyorum. Alt taraf duruyor. Hatta koltukaltıda yok değil.bitenler herhalde iyi cihazlı olan yerlere gidiyorlar.

Bazı lazer cihazlar bitirme amaclı olmuyor azaltma ve süreyi uzatma için kullanılıyormuş.arastirdigimda gördüğüm.mesela ev tipi lazerlerde ipl yani o da bitirme için değil azaltma ve epilasyon sürecini uzatiyor sadece.cilt tipi uygunsa alexandrete 'ten çok memnun kalanlar var ya da iğneli epilasyondan.

Tam 10 seans lazere gittim. Benim genital azaldı seyreldi inceldi ama bitmedi. Sonra lazer cihazı aldım kalanlara evde kendim yapıyorum. Oralara saçacağım parayı lazer cihazına verdim

Biten arkadaşlar hangi cihazla yaptırdıklarını paylaşırsa ben de çok sevinirim. Çünkü 10 yıl önce yaptırdım neredeyse bitmişti.. Sonra geri gelmeye başladılar IPL uyutuyor sanırım Konuyu takipteyim

Ipl için öyle diyorlar evet .ben 8 yıl önce bacak, koltuk altı, çene , bıyık İçin gittim. Bacak ve koltuk altı birkaç tane kaldı. Çene bıyık geri geldi. İki yıl önce çene bıyık İçin diode cihaza gittim. Onlar bitmişti. Hamilelikte tek tük çıktılar. Hormonal değişimler ve kişinin kıl yapısı çok önemli. Çünkü IPl cihazın bendeki etkisine herkes şaşırıyor. Senin yapından dolayı etkili olmuş diyorlar

Bende de bitti. Çıkarsa bir kaç tane gel dediler ama çıkmadı bile :)

Ben de buz lazere gittim hiç etkisi olmadı bi süre azaldı sonra aynı şekilde yine çıktı ağdaya döndüm doğumdan sonra alex deneyeceğim o işe yarıyor diyorlar

Genital bölge ıslak olduğu için tamamen bitmez. Miktarı kişiye göre değişmekle birlikte bir miktar kalır mutlaka. Ayrıca hamilelik döneminde yeniden hortlar o kıllar. Benim neredeyse tamamen bitmişken, hamilelikte miktarı biraz çoğaldı.

Yillardir gidiyorum ve bitmedi. Kullandigim cihaz alexandrite. Zaten genital bolge bitmez bunu bilerek devam ettim hep. Ama gec cikmasi vs ile buyuk avantaj oldugu icin lazeri tercih ediyorum. Tabi simdi hamilelikle birlikte bitti neredeyse dedigim yerler de geri cikmaya basladi ve lazere ara verdim. Dogumdan sonra tam gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…