• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgedeki sivilceler

Bota

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
340
1
26
İstanbul
Kızlar selamlar.

Sizlere eşimin sorununu anlatmak istiyorum o bunu sorun etmiyor görmezden geliyor ama.Hastalık belirtisi deniliyor internette.Hpv mi ne ? tam anlamıyla anlamış değilim bu hastalığı.Yaşayan geçiren varsa yazabilirmi acba ?

Belirti olarak penisindeki sivilcelerden araştırma yaparak bu sorunu çıkardım.Aramızda eşinin penisinde sivilcesi olan oldumu hiç ? Normal bir durum mu yoksa gerçekten bir problemmidir bu ? Eşim takmıyor ama ben takmak zorundayım.Lütfen aydınlatırmısınız beni bu konu hakkında.Kafam çok karışık bazıları virüs kapmıştır falan demiş netteki yorumlarda ama benim eşim yapmaz o tür kadınlar ile birlikte olmaz.Neden sivilceler çıkıyor bu konuda kesin bir bilgi bulamadım nette.Yardımcı olun lütfen belki bu konu hakkında doktora başvuranlarımızda vardır.Anlatırsanız sevinirim arakadaşlar.

Sağolun.

Bu arada genital bölge dedim ama yani nasıl anlatsam.Kıllanan bölgeden bahsetmiyorum.Vajinaya giren uzun bölgeden bahsediyorum.(Çok açık anlattım kusura bakmayın lütfen) İşte o bölgede çevresinde birçok sivilce bulunuyor sağında solunda falan.Lütfen bir bilgi verin kızlar ya

Behçet hastalığıdır falan diyorlar.Çok önemli bir problemdir diyorlar.Arkadaşlar hiç bu sorunu yaşayan olmadımı.Neden yardımcı olmuyorsunuz :( neden ses vermiyorsunuz :((((((((

geçmiş olsun, demekki kimsenin başına gelmemiş, bi doktora gitseniz...
başlığı bir derdim var bölümüne taşıtsan belki bu sorunu yaşayan birileri çıkar

Dermatoloji bölümüne gitseniz bence iyi olur Hpv Virüsü Olmaya da bilir.. Ama en iyi Cevabı doktordan alırsın[h=3][/h]

eşin hemen doktora gitsin anlattığına göre bir rahatsızlığı var hpv olabilir ,ya da başka şey,muhtemelen sana da bulaşmıştır..acil olarak gidin eşim rahatsız olmuyor demişsin rahatsız olup olmamak başka hastalık taşımak gerçeği başka.

Son düzenleme:
eşin hemen doktora gitsin anlattığına göre bir rahatsızlığı var muhtemelen sana da bulaşmıştır..acil olarak gidin eşim rahatsız olmuyor demişsin rahatsız olamk başka hastalık taşımak başka.

Aynen Sana katışıyorum Çok doğru Söylüyorsun

eşin hemen doktora gitsin anlattığına göre bir rahatsızlığı var hpv olabilir ,ya da başka şey,muhtemelen sana da bulaşmıştır..acil olarak gidin eşim rahatsız olmuyor demişsin rahatsız olup olmamak başka hastalık taşımak gerçeği başka.

Sizde daha once hpv varmiydi sakin yanlis anlamayin sanki konunun birinde yzinizi gormustum vardiysa eger hpv gectimi bi daha ciktimi bunlari anlatirmisiniz bide arkadaslik gonderdim kabul ederseniz size soru soracaktim ozel mesajla

Sizde daha once hpv varmiydi sakin yanlis anlamayin sanki konunun birinde yzinizi gormustum vardiysa eger hpv gectimi bi daha ciktimi bunlari anlatirmisiniz bide arkadaslik gonderdim kabul ederseniz size soru soracaktim ozel mesajla

hayır canım karıştırdın galiba..
şükür böyle bir rahatsızlığım yok..
fazla bilgim de yok aslında, sadece KK da denk gelip okuduğum kadarı ile.

Back