- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
neden mi benim 1 yıl önce üzüntüden gül hastalığı başladı 4 ayda geçti sonra et benlerim çıktı 2-3 tane kaşıntılar vucudmda batmalar ve kasımda da genital siğil sanırım ondan çıktı 1 tane bu siğil stresten çıkarmış yani erkekten kapılmış ama sağlıklıysan bu çıkmazmış vucut en düşük anında kandaki vırus fırlarmış en çok en önemlisi bağışıklığı güçlendirmekmiş o zmana tamamen geçiyormuş ellenmicek jilet sürülmicek kuru ve temiz kalınıcak ve külot ütülenip mıkrop yok edilecek bolca külodunuzu değiştirin ben bir de çapaya gidicem diğerleri bişey bilemedi biri siğil diğeri seboraik kritoz dedi k doğum hiç bilmedi ne yapıyım sizce çörek otu bala başladım b vit alıyorum ayrıca bende başka çıkmadı ama tam bilmiyorum
genital bölgemde siğiller vardı ve ben cok huzursuz olmustum burdan okudum lazer tedavisi falan dediler bu dertten yanan arkadaşlar ve ben eşime söyledim oda kardeşindede küçükken oldugunu ve annesine sormamı söyledi ve sordum dedii KÜKÜRTLÜ SABUN VERDİ DOKTOR yaı tavsıye ettı ve ben gıttım kükürtlü sabun aldım baharatcıdan her tuvaletten sonra bır güzel sabunla yıkadım ve suan bır tane bile yok he zamanla cıkarsa yenıden yıkarım ama suan gecmesı bile benım için süper birşey..
arkadaşımm slm siğiller nerdeydi tam olarak çokmu küçüktü benddede oldudaa vajen girişine yakın
kükürtlü sabunun normal ya da az yağlı ciltlerde kullandığında pullanma filan yapıyor aşırı kuruma yapıyor diye duydum.
genital bölge de böyle bi sorunla karşılaşan var mı ?
sebamed öneren olmuş genital bölge temizliği için ?
biraz sonra gidip bi tanesini alıcam ama hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım.
kükürtlü sabunu kullanmaya başladım ve 2 tane siğilim vardı ya da 3 tane tam hatırlamıyorum ama şu anda bi tanesi kalmış gözüküyor. hatta o kadar silik ki bazen ben karıştırıyor muyum diye düşünmüyor değilim. sanırım kükürtlü sabun gerçekten işe yarıyor.
yalnız farklı bi durum oldu. vajina girişindeki deri pembeydi şimdi biraz kırmızı.
kullanmayı bıraktım 1,5 haftadır ancak hala kırmızı.
benim kendi cildimden kaynaklandığını düşünüyorum. regl oldm çünkü yeni bitti sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?