cevabın için çok teşekkür ederım canım. 4 farklı doktora gıttım. verilen melhemler hep aynı. ben evli değilim ne muayne edebiliyorlar nede kültür yapabiliyorlar. fitilde kullanamıyorum. doktorda bide dermotolojiye git cıldınden kaynaklanabılır dedi. ama inanın bıktım artık gece kaşıntıyla uyanıyorum. acı var yanma var. bazende o bölgede kesık gıbı kanma oluyo sankı yırtılmıs gıbı sasırdım artık ne yapacağımı. .
cevabın için çok teşekkür ederım canım. 4 farklı doktora gıttım. verilen melhemler hep aynı. ben evli değilim ne muayne edebiliyorlar nede kültür yapabiliyorlar. fitilde kullanamıyorum. doktorda bide dermotolojiye git cıldınden kaynaklanabılır dedi. ama inanın bıktım artık gece kaşıntıyla uyanıyorum. acı var yanma var. bazende o bölgede kesık gıbı kanma oluyo sankı yırtılmıs gıbı sasırdım artık ne yapacağımı. .
Bence de mantar değil tarifiniz. cildiyeye gitmeniz daha doğru. Bence vaginal egzama yada uçuk olabilir.
inanın hastalık hastası oldum benım kasıntım geçtı. son gittim doktorn ordan kültür aldı ve bişi çıkmadı cildinin yaptıgı bişi dedi. ama yırtılma devam ediyor sendede böle bişi varmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?