ama kıl kökleri kanamıyor. orta kısım tahriş oluyor orası kanıyor yani toptan deri. şimdi de kabuk gibi oldu ince bi şekilde. bepanthen geçen seferde de sürdüm ama ağda yapınca tekrar oluyor. o da farkında ama senin cildin böyle diyokökleri sert olduğundan kanamsı normal ancak kararma sıcak sürüldüğü içindir yanık kremi yada bepanten sürün aldırmadan önce bence uyarın kuaförnüzü
belki de:/o zaman baya hassas ve ince deriniz var heralde
nasıl bir krem mesela? bepanthen gibi mi?Aşırı ağrın oluyorsa doktora bi görün istersen.
Onun dışında sana tavsiyem sık sık bir vücut lifi ile bölgeni iyicene kesele sonra da Lotionlu bir krem ile kremler (parfümsüz olsun) bir süre jilet ile devam et iyileşince agdaya devam
Bir de sudokrem deneyin bence.Kızlar merhaba. Uzun zamandır aynı sorunu yaşıyorum artık bıktım gerçekten.2 yıldır falan ağda yaptırıyorum kuaföre. ondan önce kremle alıyordum jiletle aldım biraz da. her ağda yaptırışımda orta kısım tahriş oluyor. 2 ay önce baya kötü oldu hemen bepanthen aldım sürdüm 1 hafta düzelir gibi oluyor ama kırmızı hali kalıyor. şimdi yeni yaptırdım yine oldu ve bildiğin baya kanamış. bir de sıcaktı çok acıyo gerçekten. ve sıcak sürdüğü için sanırım kararma oldu nasıl düzeltirim onu bilmiyorum zaten. ama tahriş olan bölge çok kötü ve ağda yaptırmadığım zaman geçiyor ama yine de böyle kırmızı gibi oluyo normal bi cilt rengi değil. napmalıyım sizce doktora gitmeyi düşünüyorum ama kremle falan geçer mi? aynı durumda olan var mı :/
teşekkür ederim cevaplarınız için.
hiç duymamıştım şimdi baktım da baya güzel bir şeye benziyor deneyeyim çok teşekkür ederim :)Bir de sudokrem deneyin bence.
Ben sivilcem çıksa bile sürerim baya iyi geliyor. Bebek popolarına da sürüyorlar tahriş içinhiç duymamıştım şimdi baktım da baya güzel bir şeye benziyor deneyeyim çok teşekkür ederim :)
belki de:/
nasıl bir krem mesela? bepanthen gibi mi?
evet yorumlar baya iyi en kısa zamanda alıcam :)Ben sivilcem çıksa bile sürerim baya iyi geliyor. Bebek popolarına da sürüyorlar tahriş için