Genital bolgede sislik

Aysekeskiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
7
1
1
27
Kizlar genital bolgemde sol dudagin uzerinde sislik var ayni sivilce gibi. Ama sivilce olsa sıkılabilir durumda olurdu demi? O sekilde degil ama. Kil donmesi olabilir mi? Ama baktigim zaman derinin altinda kil goremiyorum lutfen bi bilginiz dusunceniz varsa yardim ediiinn:KK43:

Jinekologa git canım enfeksiyondan olabilir bende de oldu.

Ne zamandır şişlik var? Şişliğin boyutu nedir. Bende ufak bir şişlikle farkettim ceviz büyüklüğüne gelmişti ameliyat oldum bartholin kistiymiş. Yürürken otururken sıkıntı oluyo eğer daha fazla büyürse. Bi an önce doktora gidin vakit kaybetmeden

Ne zamandır şişlik var? Şişliğin boyutu nedir. Bende ufak bir şişlikle farkettim ceviz büyüklüğüne gelmişti ameliyat oldum bartholin kistiymiş. Yürürken otururken sıkıntı oluyo eğer daha fazla büyürse. Bi an önce doktora gidin vakit kaybetmeden
Buyuklugu sivilce gibi yani oyle buyuk degil. Otururken yururken sikinti olmuyor oyle bi acima da yok

Bartholin kistini çok araştırdım bende de aynı problem var ne yazik ki yalnız jinekoloja gittiğim de kadın doğum kız olduğum için cildiyeye gitmelisin dedi vajina dudak biraz içerisinde sanki sert bir bezeymiş gibi duruyor 5 tane var sanırım regl oldugumda cogalıyor sonra yok oluyor ama o 5 tanesi hiç gitmedi. cildiyeye de bir türlü gidemedim hiç biri genitale bakmıyor sanırım ne yapacağım bilmiyorum çok rahatsız edici bir durum :(

Bartholin kistini çok araştırdım bende de aynı problem var ne yazik ki yalnız jinekoloja gittiğim de kadın doğum kız olduğum için cildiyeye gitmelisin dedi vajina dudak biraz içerisinde sanki sert bir bezeymiş gibi duruyor 5 tane var sanırım regl oldugumda cogalıyor sonra yok oluyor ama o 5 tanesi hiç gitmedi. cildiyeye de bir türlü gidemedim hiç biri genitale bakmıyor sanırım ne yapacağım bilmiyorum çok rahatsız edici bir durum :KK43:
Bakıyorlar canım bende de bi sorun vardı gittim bakti

Arkadaşlar benim de dış yanakta var kıl dönmesi olurda şişer ya öyle bi
Şişkinlik sıkıyorum bir şey cıkmıyor kıl da göremiyorum derş altında dokununca acıyo ne olabilir acaba? İçinde sıvı var gibi sanki :kızgın:

Back