• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgede şişlik ve şiddetli ağrı, Bartholin değil ne yapmalıyım?

ozgeveomer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
2
0
36
Ankara
arkadaşlar genital bölgemde şişlik ve şiddetli ağrı var, dr a gittim bartolin diilmiş ne olduğu daha belli diil, antibiyotik verdi, 2 gündür kullanıyorum ama pek değişen bişiy yok. daha önce bu gibi durumlarla karşılaşan var mı aranızda. biraz tavsiye lütfeeeennn...

Mrb arkadaşım benimde buna benzer bir şikayetim var hiç doktora da gitmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum ya ben bartholinin tanılarını az önce okudum ama benimki ona benzemiyor yaklaşık 1 2 senedir ara ara klitorisin üzerinde şişme oluyor sivilce gibi içinden sarı su ve sonrasında kan çıkıyor şişken çok acıyor inince acı gidiyor. bazen ben kendim bile patlatıyorum sivilce gibi çünkü değişik tatlı bir acı oluşuyor sıkarken :/ bunun adı nedir araştırdım bulamadım ya aklıma da hep takılıyor doktora gitmeye korkuyorum :( dediğim gibi benimki vajinanın girişinde değil dilin üzerinde ve hep sağ tarafta oluyor şişkinlik bilen biri varsa ne olur yardımcı olsun sizin ki de benim ki gibi bir şey mi acaba ? :(

daha hastaneden yeni çıktım, 3 gündür yatıyorum. çok acı çektim gerçekten sana tavsiyem ertelemeden mutlaka bi kadın doğum doktoruna gözükmen. yoksa gerisi çok kötü oluyor. benimki de sadece enfeksiyonmuş aslında basit bişiy gibi gözüküyor ama 2 günde inanılmayacak kadar cok ilerledi. ne olucağı belli olmuyo yani. eğer ankardaysan benim doktorumu önerebilirim. ebru zülfikaroğlu, netten bak çok tatlı bi kadın, dr a git mutlaka ihmal etme.

Mrb arkadaşım benimde buna benzer bir şikayetim var hiç doktora da gitmedim ama ne olduğunu çok merak ediyorum ya ben bartholinin tanılarını az önce okudum ama benimki ona benzemiyor yaklaşık 1 2 senedir ara ara klitorisin üzerinde şişme oluyor sivilce gibi içinden sarı su ve sonrasında kan çıkıyor şişken çok acıyor inince acı gidiyor. bazen ben kendim bile patlatıyorum sivilce gibi çünkü değişik tatlı bir acı oluşuyor sıkarken :/ bunun adı nedir araştırdım bulamadım ya aklıma da hep takılıyor doktora gitmeye korkuyorum :( dediğim gibi benimki vajinanın girişinde değil dilin üzerinde ve hep sağ tarafta oluyor şişkinlik bilen biri varsa ne olur yardımcı olsun sizin ki de benim ki gibi bir şey mi acaba ? :(

adını bilmiyorum ama yengemde çıkmıştı birkere dedigin gibi antibiyotikle geçmişti tekrarlıyor mu sürekli?

İstanbuldayım canım çok teşekkür ederim cevaplarınız için. aslında çok sık olmasada arada sırada tekrarlıyor bazen 3 bazen 5 ayda 1 falan korkuyorum ama yinede gidemiyorum doktora ya doktora gitmekten nefret ediyorum :( bildiğin sivilce gibi ya sıkınca irin çıkıyor hatta sıkmasam bile kendi çıktığından 1 güne kalmadan patlıyor :/ inşallah kötü birşey değildir eğer daha da ilerlerse artık gideceğim doktora :/:18:

@nehir .Kıl kökü iltihaplanması olmasın? diyecektim ki nerede oılduğunu yukarıda yazmışsınız.O zaman kıl kökü iltihaplanmasıyla alakalı değildir.Gemiş olsun iyisinizdir umarım..

Son düzenleme:
Back