• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgede kaşıntı

Umutlu30

vazgeçilmezimmm
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
769
64
318
39
İstanbul
1 haftadır genital bölgemde kaşıntı ve yanma var bugüün dr gittim krem ve fitil verdi hamile olduğum için kullanıp kullanmamakta kararsızım bebeğe zarar verir diye gerçe dr zarar olmaz dedi ama yinede içim rahat değil napsam kullansammı

vajinal enfeksiyonlar erken doğuma bile yol aççabilir
merak etmeyin doktorlar psikopat değil anomalili çocuk sahibi olmanızı istesinler
6+5 yıl okumuş doktora güvenmiyorsunuz da burada yazılanlara mı güveniyorsunuz o da enteresan yani

vajinal enfeksiyonlar erken doğuma bile yol aççabilir
merak etmeyin doktorlar psikopat değil anomalili çocuk sahibi olmanızı istesinler
6+5 yıl okumuş doktora güvenmiyorsunuz da burada yazılanlara mı güveniyorsunuz o da enteresan yani

evet yeri geldiği zaman onlarada güvenmiyorum
öyle dr varki hamile olduğu halde recetesine birsürü ilaç yazan drlar var
öyle dr varki hamile olana ağrı kesici dahi vermeyen dr var
benim görümcem türkiyenin sayılı dr'undan birine gidiyordu 9 ay boyunca görümcem ne baş ağrılar ne hastalıklar geçirdi ama bir ağrı kesici dahi vermedi
benim sormamdaki amaç eğer hamile olduğu halde kullanıp yararını yada zararını gören varsa paylaşmasını istedim
bu arada kimsede konu açmasın buraya gidip dr sorsun önemli olan burda yaşadıklarımızı paylaşmak değilmidir.

Back