4 doktora gittin ve çözümü yok ölemi alla allaa..cilt doktoruna gittin dimi canım..bana bi losyon verdi eczanede hazırlanan bişiydi.1 ay kullandım geçmeye başladı.aynı derdi bende çektim doktor önce iç çamaşırını değiştir dedi naylon giyme dedi %100 pamuk olcakmış oranada elleme mikrap daahada çoğalır bi çözüm arıyorum ama bnm yaşadıklarım bunlar.sonra sir ağdaya geçtim.sende ağda yapırmuşsun ağdadan sonr hemn banyo yapma oda sivlce yapar
Limonun beyazlatma leke açma özelliğinden dolayı ben biriki kez sürdüm ama devam etmedim bence en zararsız yöntem.Birde çok aşağı bölgeler harici kese yapmak işe yarıyor pürüzsüz düzgün bir hal ve beyazlık oluyor.
kizlar bu expigment ilaci eczaneden recetesiz satin aliniyormu?
tam olarak ismi expigment mi?
ismi tam olarak expigment canım bı sor eczaneye yoksa saglık ocakları hemen yazıyo...
Keseyi normalde diğer bölgelere nasıl yapıyorsak o tarafada öyle ama altt taraflara değil bikini bölgesine ben onu dedim diğer tarafa elbette yapmak zor ki belki zararıda olabilir.Yanlış ifade ettim sanırım .Limonda beyazlatma özelliği olduğu için sürülebilir güneş lekelerini beyazlatıyor çünkicanim tuaf bi soru olacak ama genital bölgeye nasil kese yapiliyor?:S püf noktasi varmidir?
ben keseyi sürdügümde cok aciyo ve yinede derim soyulmuyo anlamadim:S
Keseyi normalde diğer bölgelere nasıl yapıyorsak o tarafada öyle ama altt taraflara değil bikini bölgesine ben onu dedim diğer tarafa elbette yapmak zor ki belki zararıda olabilir.Yanlış ifade ettim sanırım .Limonda beyazlatma özelliği olduğu için sürülebilir güneş lekelerini beyazlatıyor çünki
krem soymuyor bu bir,
kullandınmı ki bu kadar bilir bi waziyette konuşuyosun bu iki,
kadınlar kulubunude gunluk zıyaret edıyorum bu zamabna kadar kullanmadıgım bırseyı bilip bilmeden tawsıye etmedım buda üçlmaz:
bende aynı sıkıntıyı cektıgım ıçın benım gordugum sonucu paylastım ısteyen kullanır ıstemeyen kullanmaz,topıklere bole senın gıbı negatif insanlar oldugu surece bılenlerde bıldıklerını paylasamıyodur emınım lutfen bılmedıgınız seyler ıçın yorum yapmayın ok,ıstemıyosan kullanmazsın kullanıpta bu konu uzerınde yorum yapsaydın basımın ustunde yerın olurdu bilip bilmeden yorum yapman çok yanlış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?