• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgede dudak kısımlara ağda yardım lütfeen

nutabella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
15
0
0
34
Ankara
yıllardır o bölgenin temizliğini jiletle yapıyordum dün gözümü kararttım ve ağdayla almaya karar verdim. xylocaine sprey aradım eczanelerde bulamadım battı balık yan gider dedim başladım almaya. üstler çok kolay oldu ama dudak kısımlarına ağda yapıştı kaldı çekemedim. Alt kısımlarda da aynı şekilde. Yapanlar nasıl yapıyo lütfen yardım ediin bana yarım kaldımm :17:

yıllardır o bölgenin temizliğini jiletle yapıyordum dün gözümü kararttım ve ağdayla almaya karar verdim. xylocaine sprey aradım eczanelerde bulamadım battı balık yan gider dedim başladım almaya. üstler çok kolay oldu ama dudak kısımlarına ağda yapıştı kaldı çekemedim. Alt kısımlarda da aynı şekilde. Yapanlar nasıl yapıyo lütfen yardım ediin bana yarım kaldımm :17:

Gzünü karartıp çekeceksin canım, başka çaren yok.. Ben ağdadan epilatöre transfer oldum artık, o derece:) önce kalıntıları yağla temizle, duş al falan.. sonra gözünü karat yapıştır derin nefes al çeeek:37: Kolay gelsin:52:

Gzünü karartıp çekeceksin canım, başka çaren yok.. Ben ağdadan epilatöre transfer oldum artık, o derece:) önce kalıntıları yağla temizle, duş al falan.. sonra gözünü karat yapıştır derin nefes al çeeek:37: Kolay gelsin:52:

Dün aldığım yerlerde bugün acı var :14: O kısımlarda derimi yolmaktan korkuyorum ki galiba yoldum daa napıcam ben bilemiyorum eldivenlede almaya çalıştım olmadı:14:

Almayın bence o kadar hassas bir bölgeyi ağdayla falan. Benim annem bıyklarını hep ağdayla alırmış şu anda bıyık bölgesi buruş buruş ayrıca karartı olmuş durumda. şimdi belki değil ama ilerleyen yıllarda karartı ve sarkma olacak söyliyim. Lazer yaptırın biriktirin azıcık sıkın dişinizi. yada eldivenle falan alın ağda direk deriyede yapışıyor. o ince ve hassas bölgede kötü sonuçlara sebep olur. Ağdacılar bişey olmaz falan der. Tabi onlar derse işlerini yapamazlar. Bence inanmayın olmaz diyenlere.

biraz cesaret
ve alışma
tek tük kalsa da oralarda ben alıyorum iyice alıştım
ılık ağda kullanıyorum bu arada

inşallah bende alışırım :43:
bende ılık ağdayla alıyom canm çok uzatmadan al sürekli daha çabuk alışırsın hmde acımaz jiletten geçtğin için ilk başlar acıması normal kılların sert çnkü ağdayla aldıktan sonra yumuşacık oluo :17:altı sür gerdir birden çek

şimdi ilk ya feci acır hatta kanar bile,etrafta ağdadan anlayan kendine yapan bi arkadaşınız yakınınız varsa ona yaptırın yada kuaföre gidin ilk için bende ağda bantları var onları küçük küçük kesip çekiyorum hızlıca gerdirmek gerek ama yıllarca çok zor yaptım anca alışıp öğrendim

şimdi ilk ya feci acır hatta kanar bile,etrafta ağdadan anlayan kendine yapan bi arkadaşınız yakınınız varsa ona yaptırın yada kuaföre gidin ilk için bende ağda bantları var onları küçük küçük kesip çekiyorum hızlıca gerdirmek gerek ama yıllarca çok zor yaptım anca alışıp öğrendim

Bende ağda bantlarıyla yaptım aynen küçük küçük kestim ama oralar olmadı işte

üstleri agda ile alabiliyorsan bu iyi ben önceden komple eldiven ile aliyordum:18: sonra bir cesaret epilasyon günleri dolunay günlerinde vesaire bir cesaret ettim üstleri hic acimadi ama hicc :52: alt kisimlar icin kesinlikle eldiven kullan cok rahat tertemiz kökündende aliyor. Belki bazi seylere dikkat etmiyorsun o yüzden zorlaniyorsundur eldivenle. Bas ve isaret parmagini sadece kullan cok fazla tüy alma birden bir cekiste 5-6 tel birde tüylerini cikis yerinden cilde yakin tut bir anda cek.....kolay gelsin :34:

hayatım ben çamsakızıyla alıyorum ağdaya alıştırdım şmdi kol kılından braz daha kalın çıkıyo alime çamsakından biraz alıp 2li üçlü çekerek alıştırdım biraz uzat ve 2 3 çek hem az acır hemde alışırsın sıcak su yap koy yanına ağdayı sıcak suda beklet eline yapışanlarıda sıcak suyla temizlersin hem

Back