Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuvalete gittikten sonra genital bölgemde aşırı ağrı ve yanma oluyo şimdi doktora gitsem tahlil birkaçgün uzucak eczaneden ne alabilirim ? yada ağrısını geçirmek için napabilirim.
cnm bekar mısın? yoksa evli mi ona göre yardımcı olucam
bekarım...................
fakat profil bilgilerinde evli ve çocuk var yazıyo anlamadım ya neyse.[/Q
hiç bilmiyorum vallaha nasıl değiştiriilir o? ama bekarım
fakat profil bilgilerinde evli ve çocuk var yazıyo anlamadım ya neyse.
fakat profil bilgilerinde evli ve çocuk var yazıyo anlamadım ya neyse.[/Q
hiç bilmiyorum vallaha nasıl değiştiriilir o? ama bekarım
bilgilere girince yanlarında ok işaretleri var hepsinin girip düzeltebilirsin. neticede kimlikler bilinmesede doğruluk önemli fake oluyo o zmn
bilgilere girince yanlarında ok işaretleri var hepsinin girip düzeltebilirsin. neticede kimlikler bilinmesede doğruluk önemli fake oluyo o zmn
değiştirdim teşekkür ederim söylediğiniz için hiç fark etmedim. konularımın hepsindende belli bekar olduğum zaten
değiştirdim teşekkür ederim söylediğiniz için hiç fark etmedim. konularımın hepsindende belli bekar olduğum zaten
anladım cnm senin konuna gelince muhtemelen enfeksiyon kapmışsındır başka bişe olucağını zannetmiyorum ama gidip bi idrar tahlili yaptırp ilaçla halledersen daha iyi olur
anladım cnm senin konuna gelince muhtemelen enfeksiyon kapmışsındır başka bişe olucağını zannetmiyorum ama gidip bi idrar tahlili yaptırp ilaçla halledersen daha iyi olur
bi ara gitmiştim enfeksiyon var demişti ilaç vermişti ama kullanmadım düzenli. geçti 2 3 ay kadar sonra yine başları. kendime temizde bakıyorum neden oldu bilmiyorumki
bi ara gitmiştim enfeksiyon var demişti ilaç vermişti ama kullanmadım düzenli. geçti 2 3 ay kadar sonra yine başları. kendime temizde bakıyorum neden oldu bilmiyorumki
bazen temizlikle alaksı olmayabiliyo sürekli pamuklu iç çamaşırı giy hiç bişey olmuyo ozmn bendede olmuştu 1 yıl önce hep pamuklu giydim hiç olmadı sonra ilaçlarını düzenli kullanmasan tekrarlar ilaçlarını tam bitir iltihapı kurutur kurtulursun
bazen temizlikle alaksı olmayabiliyo sürekli pamuklu iç çamaşırı giy hiç bişey olmuyo ozmn bendede olmuştu 1 yıl önce hep pamuklu giydim hiç olmadı sonra ilaçlarını düzenli kullanmasan tekrarlar ilaçlarını tam bitir iltihapı kurutur kurtulursun
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
rica ederm ihmal etmede sonra sorun olmasın.
rica ederm ihmal etmede sonra sorun olmasın.
yok yarın hemen doktora gidicem
yok yarın hemen doktora gidicem
demin iğne olmaya gittim griptim eczanedeki bayana sordum böyle bişey olurmu iğneden diye olur dedi