• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge Tüy sorunu

Arkadaşlar ,
ben bu konuda cok magdurum kimse bana şöyle yapacaksın bunu yapacaksın demedi. onun için ergenlikten beri jiletle aldım. fakat suan cok yogun ve cok fazla tüy sorunum var. çok utanıyorum agda yaptırmaya gidemiyorum. ve lazer epilasyona gidemiyorum. yakında evlenicem ne yapmalıyım jiletmi çogaltmıstır sizce yoksa hormonlarda mı sorun vardır. cünkü kolumda cok kıl var sizce hormonlardanmıdır.

göbek çevren göğüs cevren üst bacagın gibi yerlerde normalde fazla kıl varsa hormonda problem vardır muhtemelen, ama esmersen koldakı tüyün cok ya da koyu olması normal karşılanabılır. genıtali jıletle aldıysan hep, çok olması normal kılın. hormonlardan suphelenıyorsan endokrınolojıye muayene olmalısın.

göbek çevren göğüs cevren üst bacagın gibi yerlerde normalde fazla kıl varsa hormonda problem vardır muhtemelen, ama esmersen koldakı tüyün cok ya da koyu olması normal karşılanabılır. genıtali jıletle aldıysan hep, çok olması normal kılın. hormonlardan suphelenıyorsan endokrınolojıye muayene olmalısın.

çok teşekkür ederim..

Back